PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Boš

/ #242 Re: Nepravdivé informace jako tyto nejsou dobré !!!

2012-11-15 01:26

#1: -

Zjistěte si skutečnosti než něco takového napíšete váš článek v sobě nemá nic společného s realitou !

Závodníci nemají žádnou kvalifikaci tak proč všichni musí mít závodní licenci ?? a v tomto případě boural závodník,který závodí deset let tak kdo má mít víc zkušeností ??

Auta nejsou mizerná jak píšete a o to se starají před každým závodem komisaři na techické přejímce kde auta kontrolují takže vůbec nechápu kde berete tyto velmi zkreslené informace !!!?

Pořadatelé stavějí tratě naschvál nebezpečné,výtěžky jsou obrovské a místa kde se stane smrtelná nehoda jsou příště zajímavé to zní jako z televize nova nebo z blesku tady nejsme v Americe pane a můžu se stoprocentní jistotou říct,že to je jedna velká nafouknutá lež .

Diváci můžou stát kdekoli? Jen když neposlouchají pořadatele nebo pásky nebo cedule zakázaný prostor a stoupnou si přímo k trati kde závodí auta a to je jen jejich riziko !

Jak píšete,že v civilivovaných zemích se nezávodí mezi vesnicema a lidma tak nechápu na ,které závody jste se díval?,protože v celém světě se jezdí rally úplně stejně a to i ve vesnicích a ve městech jen tam diváci mají rozum a nelezou kam nemají!

Ze všech úmrtí diváků na rally v čr tento rok je 90 procent chyba právě na straně diváků,protože stáli kde neměli!

Chcete potrestat pořadatele,ale to předtím musíte potrestat zákoné zástupce těch děvčat,protože se o ně nepostarali a nechali je stát u trati kde by žádný rozumný dospělí člověk nestál !!!

Rally je sport jako každý jiný jen potřebuje víc prostoru a ten musí diváci akceptovat jinak se těmto strašným neštěstím nedá předejít i přes veškerou snahu pořadatelů i jezdců .

Chtěl jsem jen podotknou,že soudit z informací,které jsou nepravdivé a to jsem ted lehce dokázal je úplná blbost a bohužel česká klasika. Názor má každý jiný,ale je potřeba si ho udělat z pravdivých informací a v době internetu si každý sám lehce  zjistí,že vše co jsem napsal je pravda a tím pádem je článek pana Spala z větší části ne lež,ale spíš absolutní nevědomost o tomto sportu a zabezpečení s ním spojená.

Jan Poš




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...