Zachovejte Disco Nisa

ToLa

/ #5 Re: Re:

2012-11-14 11:42

#2: Martin Vít - Re:

 

A máš dojem, že majitel Edenu ty herny vyhrál v tombole na plese? To jak to v edneu vypadá (pomineme, že někdo to považuje za kýč) stálo více než se investovalo do Nisy za celou dobu její životnosti. 
Ano možná to dotuje z heren, ale i ty herny mají zařázení za statisíce, které musel koupit a jestli mu přijde rozumný prodávat cokoliv třeba zadarmo, je to jen jeho problém a nemůžeš mu to vyčítat.
Mít tuto možnost majitel Nisy a vidět v tom výdělek, tak udělá to samé. Každej chce vidělat a každej pro to udělá první a poslední, je to je o tom jak moc se do toho rozhodně prvotně investovat a spočítá si návratnost.  

Ves byla, je a bude patřit mezi kulturní stálice na Liberecku. Bohužel není známa nikde jinde, ale měla by patřit mezi kulturní stálice v celorepublikovém měřítku, to co dokázala ona, ať již skončí nebo pojede dál je obdivuhodné a žádná jiná diskotéka to již nikdy v ČR nezopakuje, ale prostě nic není na Věky... Stejně jako tu na 2-3 roky nemusí být Eden, protože ho zničí něco jiného co vyroste třeba přímo v Jablonci.