PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Jakub Daniel Machálek

/ #57 Re:

2012-11-13 13:10

#1: -

Již v prvním komentu máte několik chyb. 
První je, že to nebyla Valašská rally, ale Rally Show Uherský Brod. 
Druhý odstavec je snůžka nesmyslů od prvního slova po poslední tečku. Startovat zde můžou jezdci pouze s licencí, která se každý rok přezkušuje. Auta prochází technickou přejímkou 2x během závodu a věřte, Váš osobní vůz by neprošel. A divácí můžou stát pouze ve vyhrazených prostorech, nazvaných jako DIVÍCKÝ PROSTOR. 
Co se týče Vašeho třetího odstavce, tak přemýšlím, jestli jste vůbec svéprávný a Vaše IQ má hodnotu větší jak 75. Výtěžky z rally jsou tak mizerné, že se skoro každý organizátor potýká s nedostatkem peněz. Kde je prudká zatáčka, tak na vnější straně je zakázaný prostor. A je celkem jedno, zda je to po dlouhé rovině, nebo navazující zatáčka.
Čtvrtý odstavec mě je je na zvracení. Pletete si pojem pořadatel a organizátor. Naše tratě zabezpečení je jedno nejlepší v Evropě, ne-li ve světě. Divák je na rally na vlastní nebezčí a k tomu má povoleno stát pouze v diváckých místech. Bohužel, když si někdo myslí, že je nesmrtelný a stopne si, jak to udělaly tyhle dívky, 3 metry od cesty za horizort, nemůžete se divit, že se Vám něco stane, když jdete neštěstí naproti.
Pátý odtavec a jsem utvrzen, že ani Vás zeměpis nestojí za nic. Mistrovství světa v rally se jezdí v Německu, Francii, Velké Británii, Španělsku, Austrálii/Novém Zélandu a dalších Nevím. Nepřijdou mi tychle státy, jako nějaké necivilizované národy z buše. A k tomuhle odstavci: RALLY SE NEJEZDÍ NA OKRUZÍCH. 
Další odstavec už nebudu ani komentovat. Až si totiž jednou přečtete ceduli s nápisem ZÁKAZ KOUPÁNÍ a stejně tam půjdete, tak si vzpomeňte, že i tychle dívky v prostoru s cedulí ZAKÁZANÝ PROSTOR.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...