PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!


Nepřihlášený uživatel

/ #47

2012-11-13 10:04

Je to hrubé, ale podle mě si za to ty holky můžou sami. To že se postaví někam k plotu a ještě k plotu pod horizont je opravdu pitomé..je vidět, že takové člověk nikdy na rally nebyl nebo nemá páru o co v tomto sportu jde...musel to být velký adrenalin, což si také myslím že toto cítili a proto tam stáli...všichni diváci, kteří stojí na takových místech chtějí podle mě zažít jenom adrenalin a vždy na to doplatí!!!
Ale zakládat petici proti něčemu o čem nevím ani základ je podle mě stupidita!!! Kdyby nebylo TV N@VA a toho všeho co lidem nakecá a mi jim uvěříme nebyla by ani tato petice:D
Je to k zasmání...souhlasím s těmi co tu píší že bychom mohli psát petici na zrušení létání na dovolenou, železniční dopravy a hlavně bychom měli přestat kupovat a jezdit v AUTECH!!! protože si myslím že na silnicích nás za rok umře o 1000% více než na rally a nejsmutnější na tom je že na rally za to alespoň můžeme potrestat někoho jiného, protože on tam jel jak píča (nebo jak to tu někdo psal) přitom všichni dobře víme, že za to může jenom ten kdo se tam postavil a nedával pozor!! je to smutné.


Pozůstalým upřímnou soustrast.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...