Vyhodte Bílka

Libor Dvořák

/ #639 Na aktuálně.cz je CENZÚRA!!!

2012-10-19 16:37

Je to tak. Psal jsem tam na Centrumu už dříve do fóra vzkazy (vždycky slušný a věcný) a až nedávno jsem zjistil, že mi to cenzurují - "chytře" to nechají jenom na mým IP.. Možná se to stává i jiným pro ně "nevhodným a nevítaným" diskutérům - proto si ověřujte, jestli nediskutujete jenom sami se sebou..

Teď k věci BÍLEK VEN! Dnes jsem tam napsal :

Stále se nechápe, že by nějakýho trenéra musel uvolnit klub. Vždyť ty repre zápasy jsou cca jednou za 2 měsíce, takže na ten týden ho snad klub (i třeba za nějaký odstupný) pustí, ne? A pokud jde o Vrbu, tak v repre je stejně půl Plzně (je tam jeho jasnej rukopis, kterej jedinej pomohl Bílkovi na Euro..) takže by vlastně klub ani neopustil.. Prostě je ve státním zájmu, aby nejlepší státní trenér byl u státního kormidla, tak se to prostě nějak udělat musí!
Pokud je problém v penězích, tak na Bílkovo odstupný třeba uspořádáme sbírku.. Půl mega fandů - každej dá bůra.. (Leckdo by dal i stovku, aby toho zmetka už neviděl..)
Je to zbytečný obcházení kolem horké kaše.. Bílek a jeho "Palta" tvrdí, že je to hráčema a v hráčích.. To by pak teda žádní trenéři nemuseli buď existovat nebo být odvoláváni, když za nic nemůžou. V žádným jiným klubu na světě by se s trenérem, který nemá příliš výsledky a hlavně žádnou hru a jen totálně trapný kecy, vůbec nepárali - u nás se však zrodil světový rekord..
A jestliže za tímto rekordem stojí Pelta - Bílkův kámoš a chlebodárce - pak je asi potřeba požadovat nejdřív výměnu Pelty.. Správný pádný řešení je na WWW.FOTBAL1.EBLOG.CZ