Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.


Nepřihlášený uživatel

/ #2140

2012-09-03 23:08

Suverenita bude protestovat před sněmovnou
Suverenita – Blok Jany Bobošíkové odmítá zvýšení DPH i finanční církevní restituce.
3.září 2012 - 18:24
Členové Suverenity proto přijdou zítra ( v úterý 4. září ) po poledni před Poslaneckou sněmovnu sdělit poslancům osobně naše výhrady, informovala strana v prohlášení pro Prvnizpravy.cz.

„Jezdíme po celé republice a nepotkali jsme občana, který by považoval zvýšení DPH a vyplácení miliard církvím za řešení, které by mohlo vést k prosperitě České republiky, jak se nám snaží nabulíkovat experti Nečas, Kalousek a jejich nohsledi z NERVu. Nezbývá mi než znovu konstatovat, že naší zemi vládnou političtí impotenti a škůdci,“ prohlásila na Olomoucku v Bobobusu Jana Bobošíková.

„Suverenita nesvolává demonstraci, víme, že na ty vláda kašle a nic si z nich nedělá. Členky vedení strany, které nejsou v tuto chvíli v kampani u našeho Bobobusu, se pokusí před Sněmovnou přesvědčit poslance, aby církevními restitucemi a neodůvodnitelným zvýšením DPH definitivně neposlali naši zemi do finančního kolapsu a chudoby. Kdyby se nám podařilo přesvědčit jediného poslance vládní koalice, pomohli bychom zachránit Českou republiku,“ uvedla statutární místopředsedkyně Jana Volfová.

Suverenita se dlouhodobě netají svým negativním postojem k finanční restituci církevního majetku a zvyšování DPH. Předsedkyně Bobošíková několikrát prohlásila, že pokud projdou církevní restituce, má Suverenity připravenu ústavní stížnost, a že jako prezidentka republiky by církevní restituce v současné podobě nikdy nepodepsala.

Suverenita rovněž podporuje žádost prezidenta republiky Václava Klause o osobní záruky předsedů koaličních stran, že nedojde k prolomení hranice 25. února 1948 a zpochybnění Dekretů prezidenta Beneše.