Proti výstavbě AFI Karlín Business Centre

karlíňák

/ #88 Re: Re: Nic není tak horké,jak vypadá

2012-05-01 13:49

Je třeba začít věci jako AFI apod. rychle řešit.  Již teď je skoro pozdě. Karlín by si měl zachovat svoji specifickou tvář a atmosféru. Není v zájmu Karlína budování velkých developerských projektů v historické zástavbě Karlína ani jejich obrovský rozmach na Rohanském nábřeží ( kde měli být odpočinkové a zelené zony).  Touto výstavbou se do budoucna stane z krásného Karlína "mrtvé město". Karlín je přitom historicky velice cenný a chráněn stejně jako Invalidovna.

Obyvatelé Karlína zcela správně bojují proti špatným rozhodnutí úředníků "od stolu" a proti zájmům developerů . Nedílnou součátí zástavby je diskuze s lidmi  kteří v Karlíně žijí  (Ti by měli být vždy - účastník řízení.), mají zde trvalé bydliště a jako tací jsou oprávněni voliči. ( To by si měla radnice napříč celým spektrem rychle uvědomit. Developři jim možná přispějí na volební kampaň ale  volit  je  nebudou. !!!!!!)

Již ted řeší Karlín díky buziness centrům problémy s velkým a zbytečným nárůstem dopravy a parkováním. V co nejkratší době by měla radnice zavést modro - žluté zóny jako v jiných městských částech a nebrzdit zavedení zón protože to není zájem developerů. Karlín je Karlín a ne staveniště pro velké administrativní celky a zejména není odstavné parkoviště pro kanceláře a návštěvníky Prahy.