PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

/ #1196

2012-04-25 01:19

Ve vyjetých kolejích: V denních zprávách se objevila tato lež: "UŽ SKORO KAŽDÝ DESÁTÝ ČECH BALANCUJE NA HRANICI CHUDOBY" Dámy a pánové, dost možná se budete po dalším čtení na mně dívat opovržlivě: ALE JE PRAVDOU, ŽE PŘED LISTOPADEM 1989 NIC TAKOVÉHO NEBYLO. Komunistický diktát byl opravdu hrůzostrašný, když občanům nedovolili poznat skutečnou chudobu, hlad a nemít střechu nad hlavou. ZPĚT KE ZMÍNĚNÉ LŽI. Za hranici chudoby je považován příjem jednotlivce 9 000 brutto(hrubého) Není to zas tak dlouho kdy hranice chudoby byla 10 000. Do této statistky jsou započítáni zaměstnanci a lidé pobírající důchod. NE TI CO PŘIŠLI O PRÁCI, ZÁVISLÍ NA SOCIÁLNÍCH DÁVKÁCH, LIDÉ BEZ DOMOVA. TO JSOU PŘECE TAKÉ OBČANÉ ČESKÉ REPUBLIKY. Když zvážím, že nezaměstnaných je asi 500 000 práce schopného obyvatelstva, lidi bez domova a ti, co pobírají, sociální dávky v nouzi dostaneme se k výsledku, ŽE SE CHUDOBA TÝKÁ NEJMÉNĚ KAŽDÉHO PÁTÉHO OBČANA.
Dále tady máme o 1 000 korun sníženou hranici chudoby, proti době před vládními úspornými balíčky, což by také navýšilo počet občanů postižených chudobou, nebýt toho byla by statistika ještě více alarmující. Je také paradoxem, že při zvýšených životních nákladech vlivem vyššího HDP se hranice příjmů určující hranici chudoby snižuje TO BYLO UČINĚNO POUZE PRO VYLEPŠENÍ IMAGE takzvaně politické reprezentace a ta dělá České republice svými korupčními skandály moc špatnou pověst. Policisté nedostali v kauze Promopro zelenou k domovním prohlídkám - PROČ ASI?
Po dvou již odsouzených politicích z VV následují další - Poslance VV Petráně vyšetřuje policie kvůli machinacím, protikorupční policie se zajímá také o dalšího poslance VV Otto Chaloupku, který měl stanout v platformě Karolíny Peake, ČSSD Stanislava Humla (dříve VV), kterého policie vinila ze zmanipulování znaleckého posudku. To jsou pouze nové kauzy, ale mnoho předešlých zůstalo neřešených, uklizených tak, aby se k nim už nikdo nedostal. Tato vláda při svém nástupu se nazvala vládou rozpočtové odpovědnosti, a co zbylo z její odpovědnosti, pouze škrty všemi směry, jen směrem k sobě na škrty zapomněla. Panu Kalouskovi jsou solí v očích benefity zaměstnanců, ale benefity politiků v řádu desetitisíců ho nechávají v klid. Raději o nich nemluví, protože by musel několik desítek tisíc odebrat sám sobě a to by ho moc bolelo, nehledě na to, že by stejné musel odebrat ostatním poslancům a členům vlády. VLÁDA ZEMI STÁLE VÍCE ZADLUŽUJE, SNIŽOVÁNÍM PŘÍJMŮ OBČANŮ, ZVYŠOVÁNÍM DANÍ LIKVIDUJE RŮST EKONOMIKY (HDP) mnozí prodejci již informují, že občané omezují spotřebu na minimum. To povede k likvidaci živnostníků a malých firem, porostou řady nezaměstnaných. KOMU POTOM BUDE PAN KALOUSEK ZVYŠOVAT DANĚ?
V ČESKÉ REPUBLICE NENÍ MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ, PROTOŽE VYNÁLEZY PANA MINOSTRA DRÁBKA JE ZAVÁDĚNÍ NEVOLNICTVÍ. VRACÍ OBČANY PŘED ROK 1918. NEUPYNE MNOHO VODY A NA HRANICI BÍDY SE OCITNE 50% OBČANŮ NÉ-LI VÍCE. Z MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ, SE POMALU ALE JISTĚ STÁVÁ MINEISTERSTVO ASISTOVANÉ SMRTI. PAN MINISTR HEGER ANI NEVÍ, ŽE MNOZÍ OBČANÉ K LÉKAŘI NEJDOU, PROTOŽE JE TO PRO NĚ FINANČNĚ NEÚNOSNÉ. VLÁDA SE TAKÉ ZMÝLILA, KDYŽ VYHLÁSILA BOJ S KORUPCÍ - SPRÁVNĚ ŘEČENÉ PROHLÁŠENÍ MĚLO ZNÍT- BOJ ZA KORUPCI !!!