PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

rozzlobený občan

#1176

2012-04-22 10:54

V množtví je síla!!! Je na čase něco udělat!!!
Šnek

#1177 Růžovky už rostó.......

2012-04-22 18:47

Eště néni zametené ani Václavák a už se klačijó do předu stény ksichty,co nás tahali za rypáky už předtim!Sobotkové,Paróbkovci a jiní,ktery už sme u moci taky minule zažili.Ony si ty strany nedajó pokuj,dokáť nedostanó pořádně po téch svojéch zlodějskéch pazórách!Řeklo se,že esli toďka má byt klid a pořádek,tož bez šeckéch téch odstinů,modrá,ružová,zelená...atd..Stoji to akorád prachy.Do parlamentu byl zvolil 100 poslanců,senát bych zrušil,v kantyně zakázal alkohol a žrádlo za normálni cenu/potem ty zákony taky vypadaly/.Jestli by poslanec nemakal k prospěchu státu a národa,/na př. 200.000 hlasů a má padáka./Imunitu,jenom pro parlament,na trest.činy by se to nevztahovalo,už žádny-kozel zahradnikem- ale opravdovi machři v oboru.Na př.ministr spravedlnosti,vyučujíci na právech,/ale né na Plzeňskéch/ charakterni,známé,finančně zajištěné,z rodinó které se bude bát pošpinit svy méno.No a tak by se dalo pokračovat. Je to jenom muj hlópé nápad,ale tak nejak si to představuju.PS.Vim že to néni hup na krávu a je tele,ale šecko de,akorát maly děcka se musijó učit chodit.

Šnek

#1178 Malá prozbička od nevzdělanca z olmika.

2012-04-22 19:15

A eště bych poprosil,ale beze prče jak je možny,že hdyž de o jejich koryta tož si hdejaká baba udělá jakósik frakci na udrženi svéch postu.To mě hlava nebere,temu nechápu.A včilka eště sem v parl.listech se dočet,že ji chybijó eště 2 šulini. Tož pré volala Nečasovi,aby jim domluvil.To už ale fakt si z nás dělajó prdel,dyž to normálka řekne na plnó hubu! Tož děkuju předem a budu rád,že neumřu uplně blbé! DIKY.

Nepřihlášený uživatel

#1179 Re: revoluce

2012-04-22 20:38

#1: -

dobrý den, nemam rad vladu teto zeme neuznavam jeji zakony , soudy atd. zavedl bych na ty svine elektricke kreslo a nebo bych je postavil ke zdi tak jak to delal hitler. tato vlada  nezvisuje dane ale primo krade poctive vydelane penize obcanum ceske republiky ze se nestydej prasata. jsem pro abysme vsichni vzali do rukou zbrane a vystrileli ty co nicej tuto republiku stydim se za to ze jsem cech s pozdravem Pavel Benda


Nepřihlášený uživatel

#1180

2012-04-22 23:54

Za posledních 20 let byla Česká republika zadlužena a rozkradena takovým způsobem, který by mohl být posuzován jako velezrada. Politici, kteří se na tomto stavu cíleně podíleli 22 let, by měli být postaveni před soud. Z dluhů se ČR nevyplatí, neodvažuji se odhadnout, kolik dalších generací občanů. Naši potomci budou strádat ve vlastní zemi ještě za 50 let. U nás tak vzniká novodobý, otrokářský řád. Vina našich politiků není jen ve spolupachatelství na krádežích státních podniků. Naši politici se také dopustili velezrady a také tak by měli být obviněni a souzeni. V současné době je občany negativně vnímána restituce církevního majetku a důchodová reforma, které zadluží ČR na několik generací a nezajistí důstojný život ve stáří ani současným, ani příštím generacím. Nejedná se jen o jeden či několik případů, které je možné považovat za zradu národa. Nejčastěji je takovým politikem, který zradil svůj národ označován současný prezident Václav Klaus. Pokud má čisté svědomí, měl by se jednoznačně vyjádřit k současnému stavu ve společnosti, za který je spoluodpovědný. Politici ČR, včetně prezidenta republiky, by měli prokázat nabytí a zdanění svého majetku. Podobně by měl být prověřen majetek mnoha policistů, státních zástupců a soudců. Je zcela zřejmé, že z měsíčního platu řádově cca 100.000 Kč nemohli státní úředníci získat za 20 let své práce ve vysokých funkcích a mnozí i za kratší dobu desetimilionové i stamilionové majetky. A to máme v ČR evidovaných 300 miliardářů od kud asi přišli????????????
Šnek.

#1181 Že jich haňba neliská-korytáře bezpáteřni..

2012-04-23 13:00

Tož jak sem se včilka dočetl,/parl.listy/tak pí. PEAKE nemá ty dva chybějicí kósky . Tak ji to kamoš Slota-Nečas,trošinku prodlóži. Držijó se téch křesel jak klišťáci!Na takovó havěť só repelenty,ale toďka na tu poslaneckó havěť musi byt repelent silňéši,třeba vidle!! Néhorši na tym všim je ale to,že to tém hajzlum vyjde a budó NENÁVRATNĚ schváleny ty jejich nesmyslny škrty!!Za celé svuj život sem nemusel polykat tu chémiu,až včilka začinám žrát patáky na vys.tlak./a to je mě už,67./ PS. No,potem si jednu nebo dvě nedé,řikával muj nebožťék stařék.

bredy

#1182 Mail

2012-04-23 13:25

Mafie a Cosanostra jsou proti teto koalici a vládě břídilové
Bredy.
Šnek.

#1183 čuchám nejakó Nečasovu čertovinu?

2012-04-23 18:21

Tož včilka sem si přečetl,že Nečas požádá v pátek 27.4. P.S.o důvěru. Tož má chlapec asi nadělany pořádně v gaťách,protože mu začinajó policajti balit poslance z VV./viz. CHaloupka/Tož radši spichá,dokaváť eště má svy věrny vlezprdelky pohromadě.Taky se može stat,že p.V.Bártovi vypadne nejaky to ESO z rukáva,a bude po ptákách.Už tak slevujó hde možó.Už nepotřebujó klub,jim stači hdyž budó sóhlasit VV a krysy utěkářsky z VV.Só to holt parchanti,bez nejakyho smyslu pro lidskost,čest a pochopeni pro národ,které ONI dostali do lůna chudoby.PS. Mojim névěčim přáním je,vidět ty parchanty odsózeny/ti co za to oficielně mužó,a to só skoro všeci/ a jejich nahrabany majetky, zabaveny a ve státni kase.


Nepřihlášený uživatel

#1184

2012-04-23 21:57

je to banda zlodeju!!!

Nepřihlášený uživatel

#1185

2012-04-24 00:22

Dovolil bych si odborářům a občanským iniciativám doporučit mírnou změnu interpelace požadavků a argumentů proti této vládě. Na demonstraci na Václavském náměstí v Praze a následně na tiskové konferenci odborů a v diskusních pořadech ČT se opakovaně argumentovalo s nespokojeností občanů s reformami této vlády, s důchodovou, sociální, zdravotní a daňovou. Za největší problém současné politiky této vlády se uvádí škrty výdajů ze státního rozpočtu, úspory jen u střední třídy, rodin s dětmi, důchodců a potřebných občanů, zdravotně postižených. Základním problémem našeho státu a této vlády je zcela něco jiného. Je to nedostatečný příjem peněz do státního rozpočtu. S tím souvisí nevyšetřování rozkrádání státu, divoká privatizace a nefunkčnost Policie ČR, státního zastupitelství a soudů v ČR. Náš stát se zbavil pod cenou, často nezákonným způsobem strojírenských podniků, cukrovarů, pivovarů, bank, obchodních firem, zemědělských a energetických podniků, které do státní pokladny odevzdávaly miliardové zisky. Tyto zisky dnes stát nemá. Jediným zdrojem příjmů státu jsou daně. U podvodných firem stát neumí daně vybrat a tak je dnes prakticky jediným zdrojem zvýšení příjmů státu zvyšování daní občanům. Proto bychom měli začít požadovat, aby nám byl vrácen stát. Co bylo ukradeno musí být vráceno. Nejdříve však musíme podpořit Policii ČR a potrestat nepoctivé policisty a státní zástupce! Potom musíme začít plánovat s koncepcí rozvoje státu dle programu SES a vrátit státní podniky do konkurenčního prostředí.

Šnek.

#1186 Kópim osla,prodám auto..

2012-04-24 10:40

Hnedka poránu sem se zase nas..l.Ten náš otec velké privatizace zasik exceluje na inter.Jeho zápisky z Maroka.Piše tam jak maji krásny zahrady,bio potraviny,/žádné traktor,oslici/. By mě móc zajimalo,co tam asi tak dělal? /A určitě si to cáloval ze svyho? /To sem se tam nihde nedočet. Že by sme zrušili trachtory a nakópili osliky?? /téch máme dosť ve vládě./Že se mu taťkovi jeho národ topi ve sračkách,tož to má na háku!PS. Už vim proč on sháni furt ty péra. Dyk on by nemohl psat ty jeho -zápisky z cest-.


Nepřihlášený uživatel

#1187

2012-04-24 11:04

Už skoro každý desátý Čech balancuje na hranici chudoby
V pásmu příjmové chudoby je podle statistiků již téměř každý desátý Čech, včetně dětí a seniorů, přičemž ruku v ruce s tím nezadržitelně roste počet exekucí a osobních bankrotů. Skutečnost, že stále více lidí se dostává do zoufalé finanční situace, se už odráží i ve statistikách.


Nepřihlášený uživatel

#1188

2012-04-24 12:33

Přímá demokracie je to nejblbější, co se dá udělat. Už vidím, jak blb, který nedá dohromady větu bez pěti chyb, rozhoduje o Temelínu nebo NATU atp..

Nepřihlášený uživatel

#1189

2012-04-24 12:51

Ať jdou ti modrý hajzlové do pryč v če s Klausem tu rozkradli celou republiku , a teď to tahaj z nás!!!
brablenec

#1191 Re:

2012-04-24 16:48

#1188: -  

 Pane nebo paní , když Vám vadí  pravopisné chyby,tak bych se rád dozvěděl co to je za název"NATU"?? Já si myslím co to je,ale asi bych napsal,-nebo o paktu NATO.- A né NATU. To říkají na dědině,/NA,TU máš povidlovó buchtu./

brablenec

#1192 Re:

2012-04-24 16:57

#1189: -  

 Už mě na petici o p.R.Smetanovi,zprdnul jeden člověk,že píšeme jen o modrých. Měl pravdu,rabovali všichni,ať to byli,červení,modrý,zelení,růžoví,celých 22 let./Viz. mašinfíra Stániček G. přes noc milionářem./No ale co si budem nalhávat. Začal to  velký otec kuponové privatizace. A jak známo,ODS. Ale jinak v tom jedou společně,rukou nerozdílnou!!

Šnek

#1193 Bača zhání ovečky-/nebo BERANY?/

2012-04-24 17:15

Takže ,už je to tak. Ti parchanti si pokuj nedajó a nedajó.Už maji 100 kósku,kterém se nechce od koryt.Jak je vubec možny,že parchant po kerym dó poliši,muže vubec sedět v poslaneckym bordelu?CHalópku chcó policajti, aby ho poslanci vydali a ten Petráň,má taky pruser./dostihy/Bém,o tym ani nemluvim.A V. Bárta tam sedí taky,aji se Škárkó,né? A pí. Kočí?/ Já už to nevim přesně,se to furt měni./Se omlóvám esli už né.A ti dacani to furt prodlužujó ty terminy,jenom aby dali dohromady tu bandu přeběhlickéch,špinavéch,krys!Je mě z téch dobytků v tym zločineckym parlamentu už uplně na NIC!PS. A náš sám velké otecko kupónovky,si piše zápisky z cest. Včilka si byl prohlidnót zahrady a melóny v MAROKU.Nikde sem se nedočetl,co tam oficiálně dělal.Ale psal,že tam nemajó traktory,ale ovoce svážijó na oslicích. Tož hurá,prodáme traktory,co eště nám zustali a kópime oslíky. Včilka budó levni,protože jich bude dost. Z parlamentu,z vlády,z kraju,okresu.....Včilka sem se dokonce přistihl při tém psani,že se vlastně směju.To naznačuje asi to,že už člověk nic jinyho dělat nemuže,tož se aspoň směje. Smich pré léči,tož asi budu zdravé jak řípa,ale spiš ně to dřiv jebne!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-04-24 17:41



Nepřihlášený uživatel

#1195

2012-04-24 22:49

Celá vláda by měla odstoupit av četně prezidenta.Měl by se jim znárodnit majetek který není prokazatelně z čistých výdělků.To by se republice ulevilo od všeho póvlu.!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1196

2012-04-25 01:19

Ve vyjetých kolejích: V denních zprávách se objevila tato lež: "UŽ SKORO KAŽDÝ DESÁTÝ ČECH BALANCUJE NA HRANICI CHUDOBY" Dámy a pánové, dost možná se budete po dalším čtení na mně dívat opovržlivě: ALE JE PRAVDOU, ŽE PŘED LISTOPADEM 1989 NIC TAKOVÉHO NEBYLO. Komunistický diktát byl opravdu hrůzostrašný, když občanům nedovolili poznat skutečnou chudobu, hlad a nemít střechu nad hlavou. ZPĚT KE ZMÍNĚNÉ LŽI. Za hranici chudoby je považován příjem jednotlivce 9 000 brutto(hrubého) Není to zas tak dlouho kdy hranice chudoby byla 10 000. Do této statistky jsou započítáni zaměstnanci a lidé pobírající důchod. NE TI CO PŘIŠLI O PRÁCI, ZÁVISLÍ NA SOCIÁLNÍCH DÁVKÁCH, LIDÉ BEZ DOMOVA. TO JSOU PŘECE TAKÉ OBČANÉ ČESKÉ REPUBLIKY. Když zvážím, že nezaměstnaných je asi 500 000 práce schopného obyvatelstva, lidi bez domova a ti, co pobírají, sociální dávky v nouzi dostaneme se k výsledku, ŽE SE CHUDOBA TÝKÁ NEJMÉNĚ KAŽDÉHO PÁTÉHO OBČANA.
Dále tady máme o 1 000 korun sníženou hranici chudoby, proti době před vládními úspornými balíčky, což by také navýšilo počet občanů postižených chudobou, nebýt toho byla by statistika ještě více alarmující. Je také paradoxem, že při zvýšených životních nákladech vlivem vyššího HDP se hranice příjmů určující hranici chudoby snižuje TO BYLO UČINĚNO POUZE PRO VYLEPŠENÍ IMAGE takzvaně politické reprezentace a ta dělá České republice svými korupčními skandály moc špatnou pověst. Policisté nedostali v kauze Promopro zelenou k domovním prohlídkám - PROČ ASI?
Po dvou již odsouzených politicích z VV následují další - Poslance VV Petráně vyšetřuje policie kvůli machinacím, protikorupční policie se zajímá také o dalšího poslance VV Otto Chaloupku, který měl stanout v platformě Karolíny Peake, ČSSD Stanislava Humla (dříve VV), kterého policie vinila ze zmanipulování znaleckého posudku. To jsou pouze nové kauzy, ale mnoho předešlých zůstalo neřešených, uklizených tak, aby se k nim už nikdo nedostal. Tato vláda při svém nástupu se nazvala vládou rozpočtové odpovědnosti, a co zbylo z její odpovědnosti, pouze škrty všemi směry, jen směrem k sobě na škrty zapomněla. Panu Kalouskovi jsou solí v očích benefity zaměstnanců, ale benefity politiků v řádu desetitisíců ho nechávají v klid. Raději o nich nemluví, protože by musel několik desítek tisíc odebrat sám sobě a to by ho moc bolelo, nehledě na to, že by stejné musel odebrat ostatním poslancům a členům vlády. VLÁDA ZEMI STÁLE VÍCE ZADLUŽUJE, SNIŽOVÁNÍM PŘÍJMŮ OBČANŮ, ZVYŠOVÁNÍM DANÍ LIKVIDUJE RŮST EKONOMIKY (HDP) mnozí prodejci již informují, že občané omezují spotřebu na minimum. To povede k likvidaci živnostníků a malých firem, porostou řady nezaměstnaných. KOMU POTOM BUDE PAN KALOUSEK ZVYŠOVAT DANĚ?
V ČESKÉ REPUBLICE NENÍ MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ, PROTOŽE VYNÁLEZY PANA MINOSTRA DRÁBKA JE ZAVÁDĚNÍ NEVOLNICTVÍ. VRACÍ OBČANY PŘED ROK 1918. NEUPYNE MNOHO VODY A NA HRANICI BÍDY SE OCITNE 50% OBČANŮ NÉ-LI VÍCE. Z MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ, SE POMALU ALE JISTĚ STÁVÁ MINEISTERSTVO ASISTOVANÉ SMRTI. PAN MINISTR HEGER ANI NEVÍ, ŽE MNOZÍ OBČANÉ K LÉKAŘI NEJDOU, PROTOŽE JE TO PRO NĚ FINANČNĚ NEÚNOSNÉ. VLÁDA SE TAKÉ ZMÝLILA, KDYŽ VYHLÁSILA BOJ S KORUPCÍ - SPRÁVNĚ ŘEČENÉ PROHLÁŠENÍ MĚLO ZNÍT- BOJ ZA KORUPCI !!!

Nepřihlášený uživatel

#1197

2012-04-25 08:06

Jde jim jen o koryta , jeden kryje druhého, protože na sebe vědí věci, o kterých se nám ani nezdá.Dohodnou se vžycky, jen aby měli moc a peníze a nás oškubali!!!

Nepřihlášený uživatel

#1198

2012-04-25 11:39

Bohatá manželka kmotra ODS. Nic nevydělává, ale chodí jí miliony

Manželka vlivného jihočeského politika a místostarosty Hluboké Pavla Dlouhého dostala na účet desítky milionů korun. Pocházejí z firmy, která pobírala státní dotace. Přitom je Jana Dlouhá ženou v domácnosti a neplatí tedy téměř žádné daně. Upozorňuje deník MF Dnes.

Na její soukromé účty ale od roku 2007 přicházely desítky milion korun. Podle MfD se jedná až o 45 milionů mezi lety 2007 až 2011.
kilam

#1199

2012-04-25 12:14

Tato vláda musí odstoupit a nastoupit vláda odborníku, která bude tuto republiku spravovat. Nedovážet nesmyslně výrobky a produkty s jiných zemí, ale zaměřit se na naše zemědělství, potravinářství, průmysl atd.., a bude zase dobře.

Nepřihlášený uživatel

#1200 Re: správně,vemte si svýho tuneldědka s sebou do hajzlu

2012-04-25 19:10

#1: -

Tak nenažranou a špinavou vládu tady republika neměla od r.1918.Největším vlasdtizrádcem je žid Klaus,který to vše začal.Teď jsme vám vy nevážení zazvonili jako komunistům,ti byli daleko slušnější než vy,sebrali sako a šli.Na vaše zlodějny  to ale udělat nemůžete,napřed musíte odevzdat co jste pokradli,pak vás levice odsoudí  do tepláků.Máte kliku kterou jste si sami již dopředu zvolili,ale možná,že se podaří na tak vysoké krádeže demokraticky zvolit trest smrti.Bude se vám to určiřě líbit modří ptáci a takoví Grosové,Svobodové,Paroubci,Nečasové,Wolfové  a mnoho dalších výtečníků.To co provádíte tak za to by se nestyděl ani Hácha,lumpové.Stydím se za vládu a prezidenta ČR a chci vládu levice jak na Slovensku a ne takový hnusný tuneldědky.Jděte do hajzlu a věřím,že dějiny zemřou s vámi.Morho slované moji a preza i.Věděl přece velmi dobře i p.Hzvolte jedině p.Okamuru,protože židé vždy a všude všechno zničí a zkšeftují,to přece všichni vědí.Věděl to i takový hajzl Hitler.Do prdele s pravicí,teď vidíme,že se nezměnila,škoda,že jsme se nechali napálit,tak ať se to již více neopakuje.Nazdar.