PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

/ #1160

2012-04-20 01:13

Poslední valčík.
Kolem odsouzení Bárty za korupci, faktickému rozpadu strany VV a vládní koalice je veliké divadlo, které nejen že pravděpodobně donutí vládu k demisi, ale i když to vláda ustojí, bude mít toto divadlo ještě dohru, ve které se občané dozví, pro mnohé neočekávaných zajímavostí. Budete překvapeni.
Rozpadem VV se prakticky rozpadla vládní koalice, strany ODS i TOP 09 odmítají menšinovou vládu, tak nezbývá pro ně jiné řešení než demise a vypsání předčasných voleb.
DŮVOD : OBČANÉ VE VOLBÁCH DALI URČITÝ POČET HLASŮ STRANĚ VV, KTERÁ SE VZHLEDEM K PLATFORMĚ KAROLÍNY PEAKE ROZPADLA. Z POCHOPITELNÝCH DŮVODŮ PREMIÉR S KLIKOU KOLEM ODSOUZENÉHO BÁRTY ODMÍTÁ JEDNANT, ALE JEDNÁ S PLATFORMOU KAROLÍNY PEAKE, ALE - ŽÁDNÁ PLATFORMA (PEAKE) SE NEZŮČASTNILA, VOLEB, NEBYLA TEDY VOLENA, ANI ZVOLENA A TAK NENÍ KOMPETENTNÍ O ČEMKOLI ROZHODOVAT!!!
Z TOHO VYPLÝVÁ - VŠE CO VLÁDA ODHLASUJE JEN S PODPOROU PLATFORMY JE TUDÍŽ NEPLATNÉ A TO AŤ JDE O VLÁDNÍ NAŘIZENÍ ČI JAKOUKOLI ZÁKONOU NORMU, TUDÍŽ OBČANÉ NEJSOU POVINI NĚCO TAKOVÉHO RESPEKTOVAT!!!!!