Petice za záchranu porodnic v ČR


Nepřihlášený uživatel

/ #392

2012-03-24 18:38

Před časem se hromadně rušily mateřské školky - důvodem prý byly "klesající křivky demografického vývoje". Píšu to v uvozovkách, protože je to jedna z nevětších blbostí, co jsem kdy slyšel. Prostě nějaký prašivec nebo parta zaprodanců za pár špinavých grošů dostali za úkol zdůvodnit to, co bylo cílem. Napřed byl stanoven cíl - zrušit mateřské školky. Pak se teprve hledaly argumenty pro zdůvodnění zrušení mateřských školek. A vida, uplynulo pár let a v ČR je totální a kritický nedostatek mateřských školek!
Troufám si tvrdit, že s rušením porodnic je to úplně totéž!!!
Banda nenažranců a zlodějů ve vládě a na ministerstvech napřed nechá rozkrást naše peníze, které jsme odvedli do státní kasy a zdravotním pojišťovnám... a pak nám budou tvrdit, že nejsou peníze na porodnice, na zdravotní péči, na důchody atd. atd. atd. Jedna nehoráznost za druhou!
Politici v čele s nedostudovaným chemikem Kalouskem, králem všech lhářů a špinavců Drábkem a hrobařem českého zdravotnictví Hegerem nám tvrdí, že v je ohrožena budoucnost našich dětí. A přitom tuto budoucnost sami promyšleně likvidují systematickým rozkrádáním a tunelováním státní kasy. Nám kážou vodu a přitom sami pijí víno.
Je velice jednoduché cokoli zničit a zlikvidovat... a je nesmírně obtížné to znovu vybudovat. Ti, kteří dnes chtějí rušit porodnice, žádnou z těchto porodnic nevybudovali. Proto nemají nejmenší právo tyto porodnice likvidovat.
Nedopusťme likvidaci porodnic!
Je to jen na nás, co si necháme líbit!
K vítězství zla stačí, když dobří lidé sedí se založenýma rukama.