Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

jíra

/ #290 Čím pan Smetana vlastně ODS poškodil? Marně si lámu hlavu...

2012-02-23 07:09

Pan Smetana použil na plakátech slova "korupce" a "mafie". To plně koresponduje s proklamovaným cílem celostátní ODS na povolebním sjezdu oprostit se od svých "kmotrů" a bojovat proti korupci, takže v tom mu dali plně za pravdu. Tedy patří-li olomoucká ODS a celostátní ODS ke stejné straně... Cenu plakátů pak vem' čert, naopak jim pomohl vnuknout nápad pro krůček směrem k očistě.
Že by se tedy cítili být poškozeni tykadly jen jakýchsi malých broučků místo zubaté tlamy svých velkých dinosaurů, s nimiž se prý chtěli zároveň vypořádat? To by mohli také ještě rozdýchat :)
Anebo si sebe samotné nedovedou představit jako pilné mravenečky a včelky, pro něž by byla tykadla pochvalou a sexy, nýbrž se vnímají jako hovniválové valící si svou ukradenou kuličku? Samo o sobě se tedy vedení ODS v Olomouci městě rozhodlo pro svou tvrdou pravdu, kým se cítí být, když je to tak rozzuřilo, tím oni přiznávají vinu! Kvůli tvrdé pravdě se lidé naštvou nejvíc... Vážení, otestovat další úmysly ODS přes úpravy plakátů, to nebyla klukovina řidiče, ale šalamounský rentgen jejich svědomí!
Údajně "výchovné" trestně právní stíhání jako v kauze "stát versus nebezpečný zločinec X.Y." je naprosto absurdní a trapné, ne? Kdo že to cítí morální právo tak žalovat či soudit? Eskaluje to jako příběh Frajer Luke z kontroverzní historie jednoho z amerických států. S tím rozdílem, že zde s mediálně vděčným politickým podtextem, včetně voliči vykroužkovaných nevolitelných lídrů ve stejném duchu, ze stejných důvodů. To by nikdo soudný radši ani nezažaloval, ani neodsoudil, přešla by ho chuť to stavět zástupně jako věcnou škodu jak v totalitě.
Už loni bylo pozdě obvinění prostě stáhnout nebo zrušit. Je to test míry vyspělosti naší demokracie. Nebude to lehké...

Pane Smetano, děkuji Vám.