NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii

Vlastimil Vlastenec

/ #33 Nebojme se socialismu !

2012-02-17 18:23

Za socialismus bojovaly nesčíslné generace prostých lidí, nesčíslné generace uražených a ponížených.

Ano, ihned po pádu prvobytně pospolné společnosti, čili s nástupem vykořisťovatelských systémů, my utlačovaní jsme začali bojovat za socialismus - jen jsme spravedlivému společenskému systému tak neříkali.

Pojmenujme si tedy náš vysněný systém jinak. A vůbec - řekněme si o něm pár slov :

Socialismus jsme v úplnosti zavedli a obhájili pouze my Slovani. Hloupí Euroameričani se sice několikrát spravedlivý společenský systém pokusili zavést, ale vždy hanebně selhali (viz např.tzv. Pařížská komuna, povstání v Německu v r.1919 apod.).

My Češi jsme socialismus začali zavádět již o 500 let dříve než hloupí Němci - v husitském Táboře. A jak to bylo krásné ! A poráželi jsme tehdy CELOU Evropu, vraceli jsme se zpět v čase, odstraňovali jsme všechnu evropskou špínu, kterou do naší slovanské vlasti zatáhl tzv.Karel IV, lidem zvaný Kat vlasti. A taky jsme ji skoro všechnu odstranili - po násilném ukončení Husitského revolučního hnutí byla naše vlast opět na civilizační úrovni 1.poloviny 14.století. A kdybychom se u Lipan neporazili sami, tak by naše vlast, za dalších pár let, byla na úrovni slovanských osad Praotce Čecha a jeho soudruhů.

Po r.1918 jsme nemohli socialismus zavést - kvůli přítomnosti Němců a Maďarů na našem území. Krásně o tom mluvil pres.Beneš při svém potvrzení do funkce, dne 28.10.1945, před Prozatímním Národním shromážděním. Pres.Beneš tehdy jasně vytýčil naši cestu k socialismu, umožněnou právě humánním odsunem a humánním znárodněním.

A my jsme touto cestou šli : Vítězství ve volbách 1946, odmítnutí tzv.Marshallova plánu v červenci 1947, dokončení vítězství v únoru 1948. A pak už jsme byli sami mezi sebou, pak už jsme budovali, z budování se radovali. Měli jsme naše typicky slovanské unikulti; žádní cizáci, žádní papeženci a Židi nás neobtěžovali (zvlášť po rozdrcení Protistátního spikleneckého centra).

Nebyla bída, nebyla nezaměstnanost, nebyli chudí ani bohatí. Pravda, ne vždy bylo před Vánoci dostatek banánů, ale naši pracující měli dost peněz na nejnovější typy televizí i osobních vozů. Nemuseli jsme se bát exekutorů, poplatků u lékaře, školného, nouze v důchodu, terorismu ...

Zato dnes ? Všude zuří multikulti, kapitalismus, demokracie, všude mají naši mladí přístup ke drogám, pornografii, násilným videohrám atd. Proto vší náš lid oprávněně volá po návratu ke tradičním hodnotám; proto nás náš prezident Klaus vede zpět k našim kořenům, zpět k pevnému svazku s našimi staršími ruskými bratry.

Proto podepisujeme tuto petici - abychom se vymanili z pout Euroameriky, abychom se zbavili jha kapitalismu a demokracie, abychom obnovili naše prosté unikulti.

Jednou bude líp !