Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize


Nepřihlášený uživatel

/ #91 Re:

2020-10-08 17:27

#59: Poslední... -  

Tak přesně kvůli takovým bezohledným, sebestředným individuím, jejichž jediný myšlenkový argument je urážení druhých, slepá poslušnost; kvůli vyplašeným lidem jako jste Vy, kteří jsou řízení strachem, kterým připadá v pořádku žít na úkor ostatních...... ..máme všichni živořit, přežívat a trpět? ...jenom, abyste vy, sobecká královno, mohla být happy?

Jak se vůbec takto můžete vyjadřovat? Tak sprostého člověka potkat naživo, tak si buďte jistá, že byste se na sebe ani do zrcadla zpříma nemohla podívat, jak byste za své hulvátství musela stydět. Uvědomujete si vůbec, co jste tady napsala? Uvědomujete si, jak moc jste velký sobec? Chudáci lidi, co s Vámi musí mít v běžném životě něco společného:-(.

Kvůli Vám a podobným jsme se my samostatně myslící obětovali už dost na jaře, nemyslíte? Dluh půl biliónu budeme splácet s vámi, a stejně to vůbec k ničemu nebylo. Teď tu máte 100x více nakažených a máme zase trpět tu vaši tyranii, vy bezohledná, sobecká paničko? Co si o sobě vůbec myslíte, že tu někoho nazýváte trotly? To se pro Vaše nápady máme obětovat až do smrti, nebo jak si to představujete?

A vsadit se klidně můžete; nelyžuji a v Chorvatsku už jsem nebyl mnoho let. Ale nebyl jsem ani nikde jinde, nikomu neubližuji a život pod vlivem takových hulvátů jako jste Vy, se stává neúnosným. Zkuste konečně trochu myslet i na druhé a nejenom na sebe! 

Já jsem naopak vděčný každému, kdo toto moudré vyjádření nezávislých a nezkorumpovaných lékařů podepsal, našel odvahu vystoupit z davu a nemyslí jenom na sebe tak jako Vy, vážená paní. A klidně nám říkejte trotlové, pokud Váš intelekt a rozhled na víc nemá. Sice byste to asi neuměla patřičně vysvětlit, ale což. Od Vás bych ani nic dobrého a pozitivního neočekával.

Mám obavy, že celá tato snaha vyzní naprázdno, nicméně díky moc všem autorům petice, i všem těm, co je podporují. Zkusme to nevzdat.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...