Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize


Nepřihlášený uživatel

/ #237

2020-10-07 09:17

S nekonzistentním, nemorálním a často iracionálním vyhrožováním samozvaného odborníka pana Prymuly se nedá souhlasit, pakliže člověk není prakticky schopen vypnout svůj mozkový systém a nepřemýšlet nad ničím, a už vůbec ne nad širšími souvislostmi a alternativními čísly (u jiných nemocí). Je to jedna lež za druhou, totální ignorance většiný číselných a statistických dat, uváděných (věřím) záměrně v izolaci od dat jiných. Dva příklady: jednak názor pana plukovníka na náhubky před pár lety:

https://www.denik.cz/z_domova/svaz-pacientu-vyzyva-noste-rousky20091106.html

Tehdy ještě nezaujatý Prymula mluvil v souladu se svou původní odborností, a před tímto nesmyslem, který navíc z dlouhodobého hlediska ničí imunitu národa, vyloženě varoval:

"Před nošením roušek varuje i šéf České vakcinologické společnosti Roman Prymula. „Je to nesmysl. Naopak manipulace s rouškami vede k většímu riziku – ulpí na ní bacily a ty se při jejím sundávání snáze dostanou na ruce. Proto bych spíše doporučil časté a důkladné mytí rukou,“ vzkázal Prymula."

Dalším příkladem (když pominu jeho lži, že počkáme 10-14 dní, zda opatření zaberou, a nyní vyhrožuje už tento pátek) budiž jeho počty. Testují zdravé i nemocné, a je to asi tak 2-3 týdny, kdy vycházelo promoření 12-14%. Ve stejné době umíralo kolem 10 lidí na den s COVIDem (vše by mělo být dohledatelné). Když vezmeme v úvahu, že statisticky u nás denně umře 300 lidí, tak i v případě, že by ten COVID vůbec neškodil, by u nás mělo umřít 30-40 lidí „s“ COVIDem tak jako tak. Jimi uváděná čísla jsou tedy nepravdivá a lživá. V opačném případě by totiž museli připustit, že COVID naopak lidi od smrti ještě chrání...

Podobné to s tady bylo v Číně počátkem roku, v době, kdy u nás kvůli pár desítkám nakažených denně zrujnovali náš rozpočet, ekonomiku a mnohým lidem i život a psychiku (podotýkám, mně se letos vede velmi dobře, finančně zatím nejlepší rok jak u mne, tak naší rodině celkově, takže z tohoto pohledu zaujatý nejsem, ale nejde nevidět důsledky zvěrstev páchané na spoluobčanech, a taky nelze nevidět výhled pravděpodobných následků mnohých komplexně nepromyšlených opatření do budoucna). Takže, za první dva měsíce roku v Číně v průměru umře necelé dva miliony lidí. Z nich bylo pouze tři a půl tisíce diagnostikováno s COVIDem. Později to opravili na 4500 mrtvých, což je stále zcela zanedbatelné promile v porovnání s miliony, kteří statisticky v Číně za tu dobu umřou... - protože prostě lidé se rodí a umírají, a když jich je na světě přes 7 miliard a žijí nějakých 75-80 let, tak prostě umírat musí a počítá se to na mnoho miliónů měsíčně... a z nich jen naprosto minimální množství mělo přitomnost viru COVID: jsem předvědčený, že kdyby se podobný povyk dělal okolo jiného typu virózy, dostali bychom se k podstatně vyšším číslům. A přesto kvůli nim nikdy nikdo ani vzdáleně tak restriktivní opatření v minulosti nezaváděl.

Na silnicích ročně umře několik set lidí. Skutečně zdravých, a většinou během zlomku vteřiny (na rozdíl od těch většinou vážně nemocných, co zesnuli ‚s‘ COVIDem, a zesnuli by patrně i ‚bez‘ COVIDu). A přesto dovolil by si nějaký bývalý voják zakázat lidem cestovat auty, autobusy či vlaky, aby zachránil necelou tisícovku vesměs zcela zdravých lidí ročně? Pokud ano, proč to tedy dosud neudělal? Tam by těch životů objektivně skutečně více zachránil. Tady se jen snaží popírat fakt, že každý člověk jednou zemře, a nejde tomu nijak zabránit. A už vůbec by si k těmto nápadům neměli jako rukojmí brát zdravé produktivní lidi, jež jsou motorem naší společnosti. Proč třeba sportovci patří k nejčastějším obětem jeho řádění? To si opravdu myslí, že nemocní lidé budou chodit ve velkém chodit do hal a tam nezanedbatelným způsobem šířit virózy? Když už lže, vyhrožuje a omezuje zdravé slušné lidi, kteří nikomu neubližují a jsou přirozeně odpovědní a ohleduplní, proč to tedy nedělá tak, aby to bylo alespoň trochu intelektuálně přijatelné?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...