Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Zuzana B.

/ #185

2020-10-07 07:37

S peticí naprosto souhlasím a jsem ráda, že je tu tolik lidí podobného smýšlení. Je mi líto, že názorová pluralita je tu veřejně zesměšňována a jiný názor umlčován (a to i ze strany médií, jejichž zpravodajství by mělo být objektivní a vyvážené). Trochu mi to připomíná Orwellův román 1984. 

Řešení Covid situace by nemělo být na úrovni vlády a jednoho ministra (který má mimochodem zajímavé podnikatelské aktivity, které by měly být v přímém rozporu s výkonem této pozice), ale měly by to řešit krajské hygienické stanice.

Z pohledu testování (i opakovaného testování) covid negativních lidí a lidí bez příznaků je za mne naprosto zbytečným krokem, který finančně zatěžuje zdravotní pojišťovny a přitom tyto vynaložené peníze za neodůvodněné testování by se mohly využít ve prospěch jiné léčby. 

Nesouhlasím s neustálým zastrašováním lidí statistickými údaji, které jsou interpretovány velmi jednostranně. Statistiku bych ráda viděla v kombinaci s ostatními nemocemi, nebo dalšími jinými příčinami smrti.

Držím palce.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...