Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize


Nepřihlášený uživatel

/ #135 Poděkování a doplnění tématu

2020-10-07 06:27

S požadavky petice musí každý člověk uvažující a jednající podle obyčejného selského rozumu souhlasit - to zkrátka jinak nejde. Velice děkuji všem odvážným lékařům a dalším, kteří se nelekají silného nástupu totalitní arogance a otevřeně sepsali to, o čem si ustrašená vetšina potajmu neveřejně a pouze potichu šušká. 

Rád bych k tomu doplnil jednu z mého selského rozumu veledůležitou věc - kdy zakrývání podstatných faktů nepodstatnými, mimo jiné zcela zamlžilo položení si pravých otázek jako je například tato :

Jak je v dnešní humanitárně se tvářící společnosti možné a proč se již dávno pečlivě celosvětově a ve spolupráci všech zemí světa sofistikovaně nevyšetřuje kolosální střet zájmů, ( díky kterém se momentálně celý svět potácí v agónii) jehož špička ledovce by se dala nazvat jako podivně financovaná zakázková výroba, či úpravna biologických ultra nebezpečných bakterií a virů. Proč ? Kdo za tím stojí konkrétně ? Jaký je pravý účel ? Kam vedou nitky ? Proč nám postačí nevěrohodná scifi s netopýry jako vysvětlení všeho ?

Tato o podobné otázky běžného člověka ve změti a smršti záměrných ( dez)informací jaksi nestačí napadnout, natož jim dát jejich skutečnou váhu. Jako částečnou odpověď v obecné rovině tímto doporučuji každému kdo zatím neviděl film "Vrtěti psem" s D. Hoffmanem a R. De Niro.

Držím nám všem palce v odvaze a vědomí.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...