Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku


Nepřihlášený uživatel

/ #59

2020-04-14 11:17

Viry jsou zde déle než my. Stále mutují a snaží se nám dostat pod kůži. Stejně tak se jim přizpůsobuje naše tělo. Očkování funguje na bázi setkání se s oslabeným/upraveným "bacilem", nebo velice podobným, neškodným/méně škodlivým. Tak začali i neštovice.
Na chřipku ročně zemře cca 1500 osob (data ze SZU). (a to nejsou všechny případy, s ohledem na to, že korona se prokazuje teď pravděpodobně pro všechny). Na chřipku občas zemře i ten, kdo by teoreticky neměl (děti, zdraví dospělí atd)

Nosíme roušky? Dbáme na hygienu stejně jako dnes? Zavíráme plošně školky/školy/podniky? Ne!!! Provádějí se lokální opatření. Zákazy návštěv pro Nemocnice/domy pro seniory atd.

Nemám nic proti těmto opatřením. Izolujme opravdu rizikové skupiny, zaplaťme personálu, že bude izolován i on. Zajistěme podmínky pro zdravotníky.
Ale chovejme se normálně.
Není to žádný hyenismus, neúcta k lidskému životu a podobně. Já osobně budu raději, pokud moje děti tuto nákazu prodělají, dokud se pro ně chová max. jako chřipka. Může se stát, že virus zmutuje, a kdo se setkal z jeho lehčí formou, bude mít velkou výhodu (ale je to jen možnost)
Prarodiče kontaktujeme digitálně. Snažíme se je případně nenakazit.

Obdobně školy by mohli najet na částečný režim bez doplňkových předmětů jako - tělocvik, hudební a výtvarné výchovy, informatika atd, a zaměřit se na ta stěžejní pro další studium/maturitu atd.
Tím by se dal snížit počet hodin ve škole, případně i nechat rizikové zaměstnance doma. Atd, atd....

Zde spousta lidí vykřikuje, jak je to kruté. Znovu opakuji - KŘÍČÍ TAKHLE NĚKDO PŘI CHŘIPKOVÉ EPIDEMII? NECHÁVAJÍ SE LIDÉ VE VELKÉM OČKOVAT PROTI CHŘIPCE? NE!!!

Jezdím nakupovat na 7 ráno. Senioři mají od 8 volnou prodejnu. Když odjíždím od pokladen kolem 8, prodejna zeje prázdnotou. PROČ? Protože od 7 se mnou nakupovalo mraky seniorů, kteří NAPROSTO IGNORUJÍ nějaká doporučení, a dělají si co chtějí. Obdobně, když se vyhlásil krizový stav, běžná populace byla doma a v Praze byla veřejná doprava plná důchodců.

Je to prostě o osobní zodpovědnosti. Virus tu s námi bude. dostane se mezi běžnou populaci. A teď je nejvhodnější doba, protože končí sezona respiračních chorob. tudíž je menší riziko toho, že bude nějaká kombinace nemocí. Všechny izolujme, a vrátí se nám to na podzim. Bude to tady znovu a ještě se dozvíme - vidíte, my jsme vám to říkali.

Naše děti i v Praze lezli po hlíně, jedli broučky špinavou rukou. A vesele se válely v písku a trávě. Desinfekci neviděli. Doma máme jen ocet a citron. Mýdlo jen když přijdou zvenku a jsou jako čuňátka. Koupou se jen když je potřeba (ne každý den), a bez pěn, šamponů a já nevím čeho. Jsou zdraví, bez alergií, antibiotika za 7 let měli asi 1x.

Buďte rozumní, ať neumřeme na rýmu nebo na škrábnutí o strom v lese.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...