Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Kami

/ #121 Re: Re: obět vydírání ,Mind Kontrol

2019-11-30 02:12

#108: Tomáš Skohoutil - Re: obět vydírání ,Mind Kontrol 

Dobrý den,

při prohlížení stran Mind Control, Brain  Control, Target Individuels a dalších jsem narazila na Váš vzkaz a prosbu o zprávu. 

Jsem TI od roku 2011 díky RFID chipu a od roku 2005 skupinou která me pronásledovala již dříve. 

Přesně vím o čem je Vaše  zpráva. Zprvu provokace, stalking skupiny tak rozsáhlé a nepřestávající ani na minutu, že připomínají kobylky. Pouliční divadlo, provokace, pomluvy, vyvolávání konfliktních situací, vydírání mlčením a snaha zastrašovat, napadení. vnikání do bytu, sledování 24/7. Úchylní, bezohlední nepříjemní lidé. Jako přes kopírák ze stránek amerických TI kde se někdo domnívá, že se jedná o sadisty, narcisty a psychopaty. 

Komplikace ve vztahu, rodině a práci, úplné hroucení financí, kyberšikana a znovu kontrola na každém kroku. Nemocné závěry, snaha manipulovat, lhát krást, podvádět a později nezjistitelně mučit, ponižovat, unavovat, podrývat, obtěžovat. 

Při sledování skupiny na ulici je lze zachytit na fotkách i videu, lze je doslova "načapat" při pronásledování ale nikoho jejích už dopředu jasná nemocná aktivita a myšlení nezajímají. 

Snaha se dovolat odpovědnosti, pomoci, porozumění, práva, pořádku, bezpečnosti jsou bezvýsledné.

Metody nevyjmenovávám, jistě bychom se shodli. Protože jsem v kontaktu s dalšími obětmi, navrhuji. Nechám Vým na sebe telefon, budete li mít čas, zavolejte  732 481 843. 

Pokud byste se dostal do Prahy kolem 6.11. 2019 bylo by možné se spojit s dalšími lidmi. 

Držte se