Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Nevzdám se.

/ #102 Mám to samé.

2019-06-08 01:39

Nevím jestli máte to samé co já ale já denně prožívám tohle.

Neustále Hlasy v hlavě po výsměch, urážky na moji osobu nebo na můj charakter že jsem takový a takovy hajzl. 

Různé křečové tiky a škubaní v těle a různé typy bolestí. Jako je bolest varlat, hlavy, píchání v hrudi, tlak v oblasti v nosu pocit jako kdyz vám má teci krev. Bušení srdce a vzdušnost. Ze kolikrát cítíte srdce v krku.

Nemožnost usnout a probouzení se z ničeho nic a různé výjevy ve snech. Ať už sexuální nebo noční můry. 

Všechno tohle začalo z ničeho nic žádné léky jsem nikdy nebral a jejich postup byl takový. Ze mě nejdříve začali cpát do hlavy že mě sleduji sousedé a když tohle nevyšlo tak mě nářkli že jde po mě policie a že prodávám drogy což je úsměvné. Když nevyšlo ani tohle tak ve mně zacali probouzet pocity žárlivosti a vzteku a tímhle se do teď živý už 3 roky. 

Změní vám pocity a vytvářejí výkyvy nálad ale to mě nějak nerozhodi. A to proto že tohle všechno vím. 

Nikdo vám nepomůže je to všude ve světě nejen tady. Zjišťoval jsem si Spousty informací a nezbývá vám nic jiného než se smířit s tím. Ze i tady doma v Čechách máme moderní,, komunisti''kteří se snaží člověka bez důvodu zničit...

Jednoduše řečeno chtějí vaší smrt ale nedejte se a budte silní a pozorní nejste v tom sami. Karma nechodí po horách ale po lidech. Věřte že vy všichni co prožíváte tyhle muka jste dobrymi a hodními lidmi a na tom si ukaji svoje ego. Já žiju i tak šťastný život a vážím si každé minuty i když trpím jako vy.