Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

A my ČT že vysílá hovna a veřejnosti lže prasstitutky prodejne k

/ #14623 Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace!

2017-11-21 07:04

VIDEO: Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace! Okamura má pravdu, je načase Kavčí hory znárodnit, protože takhle už to dál nejde! Nebýt našeho článku, lithium by v tichosti zmizelo za hranicemi!

Ve včerejším pořadu Newsroom na ČT24 [1] byly opět šířeny lži o našem serveru a článku o lithiu [2] takovým nehorázným způsobem, že opravdu začínám mít poct, že Česká televize opravdu plní nějakou zakázku na šíření pomluv namísto toho, aby se sama televize zajímala o podstatu celé kauzy ve věci lithia na Cínovci. Naší redakci se podařilo průkazně dopátrat struktury a vlastnická propojení mnoha společností ve spletenci vztahů firemGeomet, European Metals Holdings, Bacanora Minerals, Black Rock Investments, v článcích [3] jsme zdokladovali vlastníky a schránkové firmy, které drží vlastnické podíly australského těžaře, poukázali jsme na tzv. nominee services společnosti, které poskytují vlastní jednatele a ředitele do firem na zakrytí výkonného vlastnictví, a to všechno jsme provedli v pozici nezávislého alternativního serveru, bez dotací z kapes daňových poplatníků a k tomu mamutího koncesního výpalného v úhrnné výši 6 miliard korun ročně, kterým ČT disponuje.

ČSSD s exekucí na krku za více než čtvrt miliardy v kauze Altner a podpis závazného dokumentu o lithiu pro Australany 17 dní před volbami ministrem právě za ČSSD

Ministerstvo si neudělalo naprosto žádný due diligence vlastnických struktur těžaře, vůbec nikomu nevadilo, že těžaře spoluvlastní firma nabízející nominee services a silent partnerships. To všechno jsme zjistili jako redakce AE News, plně jsme museli nahradit funkci veřejnoprávních médií, které se tím nezabývaly a místo toho se věnovaly útočení na Andreje Babiše a jeho Čapí hnízdo jako do zblbnutí. ČSSD už jednou poškodila český stát, při privatizaci OKD a naše podezření o tichý tunel zásob lithia 17 dní před volbami, když pan Havlíček z ministerstva dal Australanům do ruky vymahatelný podepsaný papír memoranda (vymahatelný u anglosaských soudů), má tudíž jasné opodstatnění.

Zdroj Aeronet.cz