Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Takový kokoty máme ve Vládě vlastně to sou teroristé ne vláda

/ #14619 Skončily volby v ČR a za jejich výsledek může Aeronet a Putin?

2017-11-17 09:02

Ruský prezident zmanipuloval české volby? Soustředěný útok Bakalových médií a pražské neziskovky na Aeronet kvůli lithiu! Putin prý ovlivnil volby v ČR stejně jako v USA a pomohli jsme prý Babišovi k vítězství! Anebo je to všechno jinak?

Zdeněk Bakala a jeho vydavatelství Economia dnes zahájilo další mediální útok proti Aeronetu a také proti Andreji Babišovi. Rovnou dva redaktoři Bakalových periodik dnes vypustili články na stejné téma, ovlivnění voleb v České republice ze strany Ruska v rámci tzv. hybridní války. Redaktor Aktualne.cz Martin Fendrych publikoval článek [1], který přímo obviňuje Aeronet z toho, že jsme prý zneužili kauzu lithium na poškození ČSSD, díky čemuž tak hnutí ANO mohlo zvítězit s takovým obrovským náskokem. Podle Fendrycha se stala kauza lithium spouštěčem “vykonstruovaných nesmyslů” a ČSSD se stala obětí těchto fake news. Toto výbušné tvrzení je vskutku bizarní, protože pokud by se opravdu jednalo o fake news, potom nechápu, proč se této kauzy účastnilo 200 poslanců poslanecké sněmovny na mimořádné schůzi ve věci lithia a proč na tuto kauzu reagovaly všechny politické strany? Sněmovna na mimořádné schůzi řešila kauzu na základě fake news? To jako vážně? A potom se ptám, proč se nikdo z mainstreamových médií touto kauzou odklánění lithia z českých rukou nezabýval a celou kauzu musel mediálně saturovat náš článek?

Skončily volby v ČR a za jejich výsledek může Aeronet a Putin?

A není bez zajímavosti, že jen pár dní po podpisu memoranda navýšila australská těžební společnost základní jmění a požádala australskou komisi cenných papírů o povolení vytisknutí nových cenných papírů [2], jejichž valuace byla přímo odvozena od toho kusu podepsaného papíru z Ústí nad Labem. Je skandální, že všechny tyto zásadní informace jsme museli přinést my jako nezávislý alternativní server namísto toho, aby se touto kauzou zabýval mainstream, který ovšem v té době měl jiné starosti, nepřetržitou baráž a střelbu na Andreje Babiše kvůli zcela vykonstruované kauze Čapí hnízdo. Mainstream naprosto selhal, protože místo věnování se kauze lithia, kde pár dní před volbami ministr průmyslu a obchodu podepisuje memorandum s australským těžařem ve věci zásob národního bohatství, se český mainstream věnoval do úplného zblbnutí psaní vykonstruovaných článků proti Andreji Babišovi. Takže není divu, že jediným hmatatelným tiskovým zdrojem informací pro tuto kauzu byl náš článek o litihu, ze kterého čerpali nejen politici, ale všichni lidé, kteří se chtěli dozvědět něco o celé kauze z pohledu národních zájmů.

http://www.aeronet.cz