Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

A více demokracie = chaos a konečná totalita

/ #14544 A více demokracie = chaos a konečná totalita

2017-10-25 17:05

Volby 2017 – porážka klasických stran a vítězství “hnutí”. A proč? Protože ještě více demokracie, než jsme doufali. A více demokracie = chaos a konečná totalita

Dávno tomu se nezajímám o předvolební programy politických stran, na alternativě jsem však nemohla přehlédnout program SPD Tomia Okamury a v něm bod o přímé demokracii a referendu, konkrétně referendu o vystoupení z EU. Na rozdíl od většiny voličů SPD jsem já tento bod neschvalovala s tím, že vláda davů jde vždy proti zájmům davů. Prosazení tohoto cíle SPD se mi však nejevilo reálné – dokud jsem ovšem hned večer po skončení voleb neslyšela A. Babiše na tv Barrandov říct, že s SPD existuje programová shoda,protože ANO také chce přímou demokracii a zákon o referendu. A protože stejný bod má v programu i KSČM, bylo jasné, že ANO, SPD a KSČM jsou v tomto bodu na stejné lodi a že dohromady tvoří dostatečnou sílu, aby ve věci referend a přímé demokracie prosadily ústavní změny.

A najednou vše zapadlo jako kamínek do mozaiky, protože najednou bylo jasné, proč tyto volby jako hlavní výsledek přinesly likvidaci politických stran v přímém přenosu – politické strany totiž nadále už nebudou potřebné, protože odteď bude o všem rozhodovat lid. A najednou bylo jasné, že vítězem těchto voleb není Babiš či Okamura, ale systém (GP-vrchní loutkovodič), který přes tyto postavy právě zavádí nový stupeň řízení k ovládání lidí.

http://www.aeronet.cz /