Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Stopy vlastnických struktur firmy, která má těžit lithium na Cínovci, končí u rodinného klanu se zla

/ #14500 Stopy vlastnických struktur firmy, která má těžit lithium na Cínovci, končí u rodinného klanu se zla

2017-10-14 11:06

Exkluzivně: Stopy vlastnických struktur firmy, která má těžit lithium na Cínovci, končí u rodinného klanu se zlatými doly v Rusku a u lidí v Trumpově administrativě! BlackRock Group, Evy Hambro, Craig Phillips, Hillary Clinton a celá armáda právníků, která je připravena v arbitráži sedřít Českou republiku z kůže!

Kauza a skandál okolo těžby cínoveckého lithia, který bude v pondělí 16. října řešit poslanecká sněmovna na mimořádné schůzi, má další kritický a zřejmě rozhodující moment. Naší redakci se podařilo zjistit, že za nepřehlednou sítí firem a vztahů, které se snaží zakrýt vlastnickou strukturu australské společnosti European Metals Holdings, je americký miliardář Evy Hambro [1], který je hlavním americkým vůdcem prosazení elektrifikace automobilismu v USA a stojí v čele celosvětové těžební společnosti The BlackRock World Mining Trust, kterou vytvořil, řídí ji a částkou 800 milionů britských liber ji podpořil největší investiční trust na světě, americký BlackRock Investments [2].

Podle našich informací se má Cínovecké lithium stát hlavním zdrojem pro výrobu lithiových baterií pro americká auta a v první řadě americký spotřební trh. BR World Mining Trustmá v plánu do roku 2022 ovládnout většinu světových nalezišť litihia a skrze místní společnosti, ve kterých získá otevřený i skrytý majetkový podíl, chce ovládnout veškerou produkci lithia a jeho zpracování do roku 2030. Podle těchto exkluzivních informací naší redakce ovládá Evy Hambro a skupina BlackRock a její investiční divize v tomto okamžiku už 30% veškeré světové produkce lithia přímo i nepřímo skrze třetí schránkové firmy kvůli daňovým optimalizacím a Česká republika je dosud největším potenciálním nalezištěm v portfoliu BR World Mining Trust.

http://www.aeronet.cz/