Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Teror jako záminka pro nasazení armády do ulic kvůli zabránění demonstracím?

/ #14480 Teror jako záminka pro nasazení armády do ulic kvůli zabránění demonstracím?

2017-10-05 15:00

Nové video z Las Vegas potvrzuje, že útočili minimálně dva střelci ze dvou různých míst! V celém Clark County byl vyhlášen výjimečný stav, v ulicích hlídkuje Národní garda. Teror jako záminka pro nasazení armády do ulic kvůli zabránění demonstracím? Budou podobně potlačeny i demonstrace za odtržení Kalifornie od USA?

Od útoků v Las Vegas, kde údajně jediný střelec postřílel 59 lidí a dalších více jak 500 jich zranil, uběhly už dva dny a ve včerejším článku jsme publikovali znepokojivé informace o průběhu střelby a poznatky z americké alternativy a ze zákulisí celého případu. Pokud jste článek a video neviděli, tak je to zde. Přitom už včera se na americké alternativě začaly objevovat v té době nepotvrzené informace, které informovaly o tom, že střelba přicházela minimálně ze dvou od sebe vzdálených míst, jiné zdroje uvádí dokonce 3 až 4 různé pozice střelců. Během dnešního dne se dostalo ovšem na veřejnost zásadní video jedné Američanky, řidičky taxíku, která právě se svým autem přijela k hotelu Mandalay Bay. Video je nahoře v úvodu článku. V jedné chvíli je slyšet střelba, které je velmi blízko, a to odpovídá oficiálnímu příběhu. Je to střelba útočníka, který ve 32. patře hotelu Mandalay Bay střílí do lidí na country festivalu zhruba o necelý půl kilometru vzdušnou čarou od hotelu.

Generální zkouška na false flag v Kalifornii?

Ve Spojených státech byly po zvolení Donalda Trumpa do funkce prezidenta odstartovány masivní snahy a tendence o odtržení Kalifornie od USA. A protože tyto snahy představují opravdu hrozbu, že podpora pro Calexit v případném referendu by opravdu mohla projít, tak se hledají cesty, jakým způsobem v americkém federálním systému nastavit precedenty pro řešení takové krize. Podle všeho to vypadá, že americká vláda a jmenovitě neoconi přichystali v Nevadě generální zkoušku pro vyhlášení výjimečného stavu na základě teroru a tzv. ochrany zdraví a bezpečnosti obyvatelstva. Podívejte se, co se děje v Katalánsku ve Španělsku. Snaha o odtržení tam de facto už proběhla a zemi hrozí v pořadí už druhá občanská válka. Španělská vláda nenašla mechanismy, jak referendu zabránit, ani jak zabránit demonstracím, které referendu předcházely.

http://www.aeronet.cz/