Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

celou akci natáčely televizní kamery a štáby tiskových agentur.

/ #14345 celou akci natáčely televizní kamery a štáby tiskových agentur.

2017-08-18 23:29

VIDEO: Začala v USA řízená revoluce? Dav levicové mládeže vtrhl do soudního areálu v Durhamu v Severní Karolíně a strhl sochu konfederačního vojáka, zatímco policie a ostraha soudu dostala příkaz nezasahovat! Židé chystají přeformátování USA podobně jako na konci občanské války v roce 1865! [CZ Titulky]

Víkendové protesty v USA, které zažehla demokratická radnice v Charlottesville ve Virginii, když se rozhodla odstranit jezdeckou sochu generála Roberta E. Leeho [1], se postupně začínají rozšiřovat do dalších měst v USA. Nejpodivnější událost proběhla včera, když dav zfanatizovaných levicových aktivistů vtrhl do soudního areálu ve městě Durham v Severní Karolíně. Následující okamžiky, které se začaly odehrávat, by měly okamžitě varovat všechny lidi v USA, protože něco se začíná chystat. Dav aktivistů se srotil okolo 93 let staré sochy konfederačního vojáka, neznámého vojína. Socha nesymbolizuje žádnou konkrétní historickou postavu, ale je připomínkou všech obětí vojáků, kteří bojovali v občanské válce na straně Konfederace. Demonstranti si přímo z budovy soudu přinesly žebřík, opřeli ho o podstavec sochy a jeden z nich vylezl po žebříku nahoru.

Poté připevnil na hlavu sochy žluté tažné lano a dav mládežníků strhl sochu k zemi. Během akce skandovali různá hesla, jako např. „My jsme revoluce!“ nebo „Žádný Trump, žádný KKK, žádné fašistické USA!“ a celou akci natáčely televizní kamery a štáby tiskových agentur. Většina z těch madých lidí přitom nic netuší o původu a důvodech vzniku KKK z historického hlediska [2]. Co je na celé akci děsivé, to je místo celé události. Jedná se o soudní areál, justiční půdu, ale na místě akce nebyl ani jediný policista. Před okamžikem mluvil u Alexe Jonese na Infowars zaměstnanec areálu, který sdělil, že pracuje na pozici ostrahy areálu, ale včera dostal volno, že nemá chodit do práce, ať si udělá volno, že ho dostane zaplacené. Teprve z televize se dozvěděl, co se stalo v areálu soudu. Jedná se nachystanou demonstraci ve spolupráci s justičním areálem, který patří do majetku státu Severní Karolína. Kvůli demonstraci byla místní policie přesunuta na okraj areálu a měla příkaz celou akci jen monitorovat a nezasahovat.

http://www.aeronet.cz