Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Hyeny z amerického fake news mainstreamu chtěli na tiskovce roztrhat Trumpa na kusy

/ #14340 Hyeny z amerického fake news mainstreamu chtěli na tiskovce roztrhat Trumpa na kusy

2017-08-18 16:27

VIDEO: Hyeny z amerického fake news mainstreamu chtěli na tiskovce roztrhat Trumpa na kusy, to musíte vidět! Globalisté začali v USA rozeštvávat Američany proti sobě, socha dalšího konfederačního generála odstraněna v Baltimoru! Historie se přepisuje už i v USA! [CZ Titulky]

Připravil jsem pro čtenáře AE News nové video s českými titulky. Jde o tiskovou konferenci Donalda Trumpa v přízemí Trump Tower v New Yorku, kam přišel zodpovědět otázky novinářů k novému balíku zákonů do kongresu na přestavbu národní infrastruktury. Jenže jakmile začala tiskovka, novináři amerického mainstreamu se na Trumpa sesypali a začali mu vyčítat, že ve svém prohlášení k násilnostem v Charlottesville zaujal postoj, ve kterém odsoudil obě strany konfliktu, nejen neonacisty, ale i levicové skupiny marxistů, kteří vyšli do ulic a na rozdíl od protestujících, kteří přišli demonstrovat proti plánům na odstranění sochy konfederačního generála Roberte E. Leeho, neměli k manifestaci žádné povolení. Levicové skupiny tak do ulic Charlottesville vyšly bez povolení úřadů a neměly tam co pohledávat. Policie ovšem proti nim nezasáhla, protože místní radnici ovládají levicově liberální demokraté. Ve městě vloni v listopadu při prezidentských volbách hlasovalo přes 80% lidí pro Hillary Clinton. Jenže jak se ukazuje, odstraňování symbolů a soch konfederačních představitelů se neomezuje pouze na jedno konkrétní město.

Globalisté se snaží rozeštvat Američany mezi sebou do občanské války

Jedná se o proces, který kontrolují globalisté. Zvolením Donalda Trumpa přišli o kontrolu nad Bílým domem. Proces chudnutí USA měl probíhat řízeným způsobem, za dozoru prezidenta, který bude pro-globálně oddaný, jako byl Barack Obama. Jenže Donald Trump je zlý sen. Nasunuje podniky a továrny zpátky do USA, americká ekonomika roste, roste zaměstnanost. A to je přesně opak toho, co je v plánu globalistů s osudem USA. Proto přichází plán B, rozbití USA pomocí revoluce a občanské války, kdy Američané v ulicích povstanou proti sobě. Už dnes stojí proti sobě prezident a média, prezident a kongres. Společenské rozdělení je děsivé. Podporovatelé Trumpa se rvou a mlátí na ulici s podporovateli Hillary. Útoky obou skupin mezi sebou se stupňují. Občanská válka v USA by byla totální porážkou amerických neoconů a vítězstvím globalistů. Proto neoconi se snaží usilovně vrtět psem na opačné straně zeměkoule a přesunout pozornost od výbušné situace v amerických městech na cizinu, konkrétně na Koreu. A nyní vyslovím spekulaci, která bude znít děsivě, ale zkuste se nad ní zamyslet.

http://www.aeronet.cz