Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Teroristický útok v Barceloně, na scéně opět dodávka a mrtví lidé rozesetí po chodníku

/ #14338 Teroristický útok v Barceloně, na scéně opět dodávka a mrtví lidé rozesetí po chodníku

2017-08-18 16:20

Divadlo 

Teroristický útok v Barceloně, na scéně opět dodávka a mrtví lidé rozesetí po chodníku! Berlín nadále vyhrožuje, že uvalí na ČR sankce, pokud nezačne přijímat migranty! Svoboda na odstřel a zástupy lidí, kteří plivají na bílého muže!

Ve španělské Barceloně proběhl před několika desítkami minut teroristický útok. Zatím neznámý řidič, který z místa činu utekl, najel na městské třídě Las Ramblas do chodců, podle posledních informací si útok vyžádal už 13 obětí [1] a po útoku pachatel zmizel. Policie mezitím oznámila, že do nedaleké restaurace vtrhli dva ozbrojení muži a drží tam rukojmí. Dnes opět Angela Merkel dopoledne znovu zopakovala, že na země V4 uvalí sankce, pokud se nepřipojí k závazku přerozdělovaní migrantů. No řekněte, není to k popukání?

Opět si všimněte, že k útoku byl použit automobil, takže omezování legálního držení zbraní ze strany Evropské unie je naprosto jalové opatření proti terorismu, jak už jsme několikrát upozorňovali. Tyto teroristické útoky mají přitom jeden jediný dopad a výsledek. Posilování pravomocí tajných služeb, policie, mohutné rozmisťování kamer v ulicích, sledovacích prostředků, špehování na internetu, čtení vašich emailů, sledování veškeré internetové komunikace. Na straně druhé probíhají ve všech zemích mohutné kampaně namířené proti tzv. bílému muži. Bílý muž je vykreslován jako příčina všech problémů a tento narativ, bohužel, přebírá i mnoho lidí na alternativě.

http://www.aeronet.cz