Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Demokratická radnice v Charlottesville zažehla největší rasové nepokoje v USA za posledních 40 let.

/ #14327 Demokratická radnice v Charlottesville zažehla největší rasové nepokoje v USA za posledních 40 let.

2017-08-14 12:43

Demokratická radnice v Charlottesville zažehla největší rasové nepokoje v USA za posledních 40 let. Liberálové se pokusili odstranit ikonickou sochu konfederačního generála, a to byla poslední kapka. „White flight“ je u konce a už teče krev!

Mainstreamová média přinesla o víkendu dvojici zdánlivě nesouvisejících zpráv. V mnoha světových metropolích, včetně Prahy, proběhly pochody deviantů pod kódovým označením GP. Odkaz na „Globálního prediktora“ zamaskovaný pod krycí název „Gay Pride“. Situace v Praze se nesla jako v uplynulých letech v nádechu sodomických vztahů a polonahých úchylů, kteří za podpory globalistických korporací jako je Google, Microsoft, Amazon a dalších si vyšli do ulic prosazovat svoji homoagendu. Jenže něco mnohem děsivějšího se odehrává tento víkend v USA v americkém městě Charlottesville ve Virginii. Tam totiž také o víkendu vyrazily do ulic zástupy liberálně-homosexuálních skupin, ovšem nikoliv kvůli GP, ale kvůli něčemu jinému. Evropská mainstreamová média příčinu zamlčují a přechází bez povšimnutí, takže AE News musí přinést osvětlení celé situace, proč v Charlottesville vypukly největší rasové nepokoje a místní radnice ve městě musela vyhlásit výjimečný stav.

Válka v ulicích a transgender devianti s deštníčky

Řidič zařadí zpátečku a přejede jednoho aktivistu, který se vrhl zezadu na kufr auta, ale při couvání ho útočník přimáčkl a sroloval o bok vedle stojícího SUV. V ruce měl složený bílý deštník, takže šlo o člena LGBT komunity, kteří v USA používají deštníky pro signalizaci své orientace. Bílá znamená symbol pro „intersex“ [2]. To je člověk, který prochází procesem transgender proměny uvažování. Umbrella signalizace je nový fenomén, dříve se používaly hlavně plastové náramky na ruce, náušnice v pravém uchu, růžové košile apod. Homoagenda je dnes vidět na všech demonstracích levicových skupin, liberální politické skupiny používají homoagendu a její aktivisty jako svoji údernou pěst pro prosazovaní Kalergiho indoktrinace zničení bílé civilizace nejen islamizací a multikulturalismem, ale i homosexualismem povýšeným na společenský normativ. GP používá právě průvody deviantů jako nástroj pro změnu informačního pole. Přestože je známo, že homosexualita je deviace, která u dětí vyvolává vzory chování, liberálové se snaží homosexualismus podporovat všude, kde to jen jde, hlavně ve školách a v televizní tvorbě pro děti a mládež.

http://www.aeronet.cz