Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla, Hitlerova kurva

/ #14247 Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-26 06:42

Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla, že ve vizi globálního světa bude už za 20 let možné řídit auto jen na zvláštní povolení pro vybrané skupiny osob! Ostatní budou vozit auta s povinně autonomním řízením!

Není to tak dávno, pár týdnů zpátky si to můžete sami dohledat, jsem v jednom z pořadů na Svobodném rádiu a také v několika článcích rozebíral proces neofeudalismu a jeho nezbytné napojení na cíle Syndikátu na této planetě. Nyní vyplula na povrch další klíčová informace, že globalistické řízení světa se rozhodlo pro aplikaci jiného způsobu snížení komerční spotřeby fosilních paliv na planetě Zemi, než jsou klimatické dohody a emisní povolenky. I když paralelně budou klimatické dohody globalisty prosazovány i nadále, hlavním nástrojem se nově stane přechod západního automobilismu od éry spalovacích motorů k novému věku elektromobilismu. Jaký to bude mít důsledek, to si probereme v tomto článku, ale nejprve začneme zásadní informací z Argentiny.

Kdo bude chtít řídit auto sám, bude podezřelý jako terorista!

Je to stejné jako s legálním držením zbraní. Proč by někdo se měl chtít bránit sám? Proč, když tu máme policii? Proč někdo chce zbraň držet legálně? To znamená, že nevěří policii? Proboha, co je to za člověka? Když nevěří policii, to nevěří našemu skvělému demokratickému bezpečnostnmu systému? To je terorista? To je divné, to je podezřelé! A přesně v tomto duchu bude nově pohlíženo i na přání člověka řídit auto vlastní rukou. Všechny ty útoky islamistů pomocí aut a náklaďáků v Evropě tak jsou zinscenované epizody, kterými Syndikát ovlivňuje informační pole, aby lidé a občané měli z lidí za volantem strach a chtěli autonomní řízení vozů.Muslimové, kteří proudí do EU, mají celou Evropu bezpečnostně destabilizovat do takové míry, že občané si ze strachu nechají vzít všechny svobody, včetně svobody pohybu. Muslimové používají auta na zabíjení, a tak řízení aut zakážeme. Tím získáme kontrolu nad veškerým pohybem obyvatelstva. Nikdo se nepřesune z bodu A do bodu B bez toho, aby digitálními technologiemi nacpaný elektromobil s autonomním řízením na Vás nenapráskal a nenahlásil Vaši polohu a trasu.

http://www.aeronet.cz