Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Co tu lžeš prasstitute

/ #14230 Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-24 05:13

#14227: Evropan - Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

 CO TU LŽEŠ PRASSTITUTE 

Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index a potichu odstranila jeho kultovní celovečerní film z programu ČT2! Skandál, který nemá obdoby, nebo jenom už běžná praxe nikým neřízené vysílačky?

Česká televize se inspiruje cenzurou ze CNN

Poslední týden přinesl v USA skandální odhalení Jamese O’Keefea o tom, jak funguje americká televize CNN. Série odhalení ukazuje, že jedna z největších zpravodajských stanic v USA nemá problém vyrábět falešné zpravodajství a používat vymyšlené kauzy, a to jenom s cílem zvednout sledovanost. Video o kauze je zde. Byla to právě ČT, která od CNN přebírala celý předchozí rok předvolební zpravodajství a rétoriku od CNN. Po volbách dokonce RRTV shledala, že ČT během volební noci v USA informovala zaujatě ve prospěch Hillary Clinton [3]. No to přece není žádné překvapení, když po celý rok ČT od CNN přebírala naprosto veškeré informace a zpravodajství o předvolebním procesu v USA. Jenže stejně jako CNN cenzuruje své hosty, které si pozve do studia a v polovině rozhovoru s nimi raději usekne spojení a zařadí něco, co je více konformní s postoji CNN, tak úplně stejně se nyní chová i Česká televize.

Oliver Stone prý zasel svým rozhovorem s Putinem v českých divácích sémě pochybností o transatlantickém pevném svazku, zaslechl jsem na Českém rozhlasu předminulý týden. No blik, to by jednoho nenapadlo. Celá ta mediální demokracie v Česku se nebezpečně začíná podobat té německé. Televize raději nezvou do vysílání „kontroverzní“ osobnosti, do živého vysílání ani náhodou, do předtáčených pořadů jen po důkladném sestříhání a cenzuře. Odstřelování zařazených filmů z programové nabídky je ovšem jiný level, který dosud u ČT v poslední době nebyl k vidění. Je docela možné, že po medializaci této kauzy nahodí ČT záchrannou zpátečku a uvede, že film Oliver Stonea uvede v náhradním termínu, ale pokud bychom na to neupozornili, je velmi pravděpodobné, že by to České televizi klidně prošlo.

http://www.aeronet.cz