Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Na každou svinu dojde Boží soud

/ #14207 John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-21 00:58

John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom pro 80-letého senátora může být fatální. Rodina zvažuje chemoterapii i ozařování

John McCain podstoupil 14. července operaci v Mayo Clinic Hospital ve Phoenixu v Arizoně na odstranění krevní sraženiny. Při biopsii tkáně bylo však zjištěno, že McCainův mozek je zasažený agresivní formou rakoviny, tzv. glioblastomem [1]. Rodina nyní zvažuje možnosti léčby, od chemoterapie až po ozařování. Lidé diagnostikovaní s touto formou rakoviny přežívají jen v 10% případů po dobu max. 5 let. V případě Johna McCaina se jedná o recidivu rakoviny, protože již v roce 2008 mu byl odstraněn maligní melanom při diagnostikované rakovině kůže. Z tohoto zákroku se vyléčil, ovšem jak dnes zaznělo v amerických médiích, glioblastom je jednou z komplikací pro určitou část pacientů, kteří v minulosti prodělali léčbu onemocnění melanomem. Spouštěcí mechanismus vzniku glioblastomu není dosud přesně známý, incidence se dává do souvislosti s dědičnou predispozici a rakovinovými buňkami, které v lidském těle spí po předchozí intenzivní chemoterapii.

Americký senátor John McCain patří do skupiny tzv. neoconů a válečných jestřábů americké zahraniční politiky. Velmi mnoho lidí na alternativě uvítalo zprávu o McCainově nové rakovině s nadšením. Je považován spolu s Victorií Nuland, bývalou náměstkyní ministra zahraničí USA Johna Kerryho, za hlavního architekta kyjevského Majdanu a plánu na odtržení Ukrajiny z vlivu Ruské federace. Stejně tak je obviňován z navazování styků a z přípravy vzniku Islámského státu, který vzešel z bývalých povstaleckých jednotek Free Syrian Army (FSA) ve válkou rozvrácené Sýrii. V roce 2013 se sešel v Sýrii dokonce s budoucím šéfem ISILu Abu Bakr al-Baghdádím a jeho pobočníky, tehdy to ještě byli členové FSA. Uniklé fotografie z jeho schůzky s pozdějšími předáky Islámského státu obletěly svět, především pak na alternativě, na mainstreamu už mnohem méně. John McCain je v mnoha ohledech spatřován jako nejsilnější figura tzv. amerického Deep State, zákulisní moci ve Washingtonu.

http://www.aeronet.cz 

VICE-vytvoření "ISIS ".