Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Juncker přijel do Prahy nabízet peníze výměnou za přijetí nepřizpůsobivých migrantů

/ #13938 Juncker přijel do Prahy nabízet peníze výměnou za přijetí nepřizpůsobivých migrantů

2017-06-14 20:19

Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty, ti ze strachu o život utíkají pryč. Vláda jim sebrala zbraně a dokonce i obušky, mají jenom vrhače slzného plynu, který ale neúčinkuje! Kam míří globalizace? Do budoucnosti civilizace nebo jenom nahoru k obloze? Na bedrech otroků dotkne se člověk hvězd?

Juncker přijel do Prahy nabízet peníze výměnou za přijetí nepřizpůsobivých migrantů z Německa a Francie

Koncem týdne přijel do České republiky předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, aby apeloval na českou vládu, aby se připojila k programu přerozdělování uprchlíků. Dokonce bylo možné slyšet z jeho úst náznak korupce, dá prý peníze pro Moravskoslezský kraj na podporu zaměstnanosti [2]. Ovšem za podmínky přerozdělení uprchlíků. Nebylo to řečeno nahlas, ale pokud se mluví o přerozdělování, jde o přesun problémových migrantů, se kterými mají v Německu a ve Francii největší problémy. Nikdo si snad nemyslí, že Paříž nebo Berlín se budou zbavovat hrstky migrantů, které se zázrakem podařilo integrovat, ne?

Do zemí jako je Česká republika nebo Slovensko budou přerozděleni v první vlně migranti z jihu Francie. Právě odtamtud pochází videa, jako je to v úvodu článku. Pokud by na toto Praha přistoupila, brzy bychom se dočkali nepokojů v Praze na Národní třídě, v ulicích Prahy by hořela auta a desítky tisíc muslimů by na Karlově mostě rozbíjeli sochy a shazovaly je do Vltavy. Policie by přitom prováděla v tichosti zátahy proti politické alternativě a obviňovala ji z extrémismu.

http://www.aeronet.cz