Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

! CNN se překonala a za útočníka označila zbraň,:-D

/ #13937 ! CNN se překonala a za útočníka označila zbraň,:-D :-D

2017-06-14 17:41

Ve Spojených státech proběhla generálka atentátu na Donalda Trumpa! Republikánský kongresman byl postřelen na baseballu, útočníkem je fanoušek Bernieho Sanderse! CNN se překonala a za útočníka označila zbraň, ne střelce! Zaznělo přes 50 výstřelů, 5 lidí je zraněno!

Uprchlíci v ČR nebo „jenom“ cizinci na výměnných pobytech?

Za těmito vysokými počty cizinců stojí podle informací naší redakce české vysoké školy, mohutné výměnné pobyty v posledních letech a neziskový sektor. Jen v minulém roce začalo na českých vysokých školách, státních i soukromých, studovat přes 12,000 cizinců a celkově jich v ČR studuje okolo 50,000. Problém s těmito cizinci není tentýž jako s migranty. Studující cizinec je jiná sorta lidí, než uprchlíci z Afriky v adidaskách, s iPhonem v ruce a s rukou nataženou pro dávky. Co však může představovat riziko, to je vytvoření zázemí pro tyto vzdělané lidi, kteří pochází z arabských zemí.

Tito vzdělaní lidé totiž jednou vytvoří v ČR zázemí pro příchod soukmenovců, kteří zaplavují celou Evropu. První vlna vytvoří zázemí jako předvoj. Stejně tak je třeba dávat pozor na studenty, kteří nestudují v ČR kvůli talentu, ale jenom proto, že jim studium zaplatila nějaká neziskovka v rámci integračního fondu. V Německu se to tak dělá, že určitá skupina migrantů dostává studijní povolení a už tak nejsou migranti ve statistikách, ale pouze cizí studenti. Uměle se tím snižují počty migrantů ve statistikách. ČR sice přijala oficálně možná jen 12 migrantů, ale tisíce arabských cizinců jsou v ČR na jiné pobytové statusy, obvykle studijní, nikoliv uprchlické 

Tyto hrozby jsou naprosto reálné, přesto evropská média neustále útočí na Rusko a montují do hlav lidí strach z Ruska. Tahle indoktrinace je nebezpečná, protože mladá generace na tuto indoktrinaci slyší a může se stát, že jednoho dne budou tleskat pro rozpoutání války s Ruskem. Nemají problém uřezávat hlavy, ať už jenom jako, nebo doopravdy, když sponzorují ISIL. Mainstreamová média plní veřejnou objednávku likvidace a autogenocidy vlastních národů. Střelba v USA na kongresmana je pouze předehrou k atentátu na Donalda Trumpa. Americká veřejnost se má na to připravit, je to příprava informačního pole pro tuto událost. V Evropě probíhá to samé, ideologická příprava před konfrontací s Ruskem.

http://www.aeronet.cz 

ČSSD PODVEDLA VOLIČE 

https://youtu.be/GysQKJrLrzk