Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty

/ #13927 Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty

2017-06-13 09:36

Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty, ti ze strachu o život utíkají pryč. Vláda jim sebrala zbraně a dokonce i obušky, mají jenom vrhače slzného plynu, který ale neúčinkuje! Kam míří globalizace? Do budoucnosti civilizace nebo jenom nahoru k obloze? Na bedrech otroků dotkne se člověk hvězd?

Nastal čas pro pokračování článku Syndikát, který jsme uvedli před rokemzde. Toto je jeho druhá část.

Počátkem tohoto měsíce byla na internetu zahájena informační kampaň projektu „Refugee crisis in Europe“, která se snaží světovou veřejnost informovat o důsledcích migrační vlny v Evropě [1]. Na YouTube byla v rámci tohoto občanského programu umístěna kompilace videí z Evropy, z nichž největší zděšení vyvolávají nahrávky z pouličních nepokojů ve francouzských městech. Do úvodu článku jsem vybral hned jedno z prvních videí, které ukazuje realitu života v dnešní Francii. Hned na začátku vidíte záběry na policistu ve hlídkovém voze, který je napaden davem muslimské mládeže.

Nejprve mu rozbijí okna a potom mu do auta vhodí molotov koktejl a auto začne hořet. To, co následuje potom, to je obrázek, který vypovídá úplně za vše. Policista vystoupí z auta a muslimský mladík ho začne mlátit kusem plastové tyče. Policista nemá zbraň, nemá ani obušek. Pouze zkříží ruce, chrání si hlavu a obličej a nechá se mlátit. Potom odchází pěšky a auto zůstává v plamenech.

http://www.aeronet.cz