Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13873

2017-05-31 07:01

Chomutov je peklem na zemi, shodují se místní. Politiku ve městě ovládli neziskovky, Člověk v tísni, Piráti, Zelení a podivné multikulti hnutí na radnici. Vedení města se obměnilo, ale toxické plody NWO zůstaly. Ceny nemovitostí padají, z města se stává výstavní ghetto! Kdo vyrábí homosexuály? A proč se nesmí už slovanské národy množit?

Víkendový incident [1] na chomutovském sídlišti Písečná, kde místní občan zastřelil cikánského muže, který za volantem dodávky naháněl a pokoušel se zabít svého strýce, opět rozvířil hladinu problematiky integrace cikánského etnika do české společnosti. Jenže právě Chomutov je modelovým vzorem toho, jak v budoucnu podle vzoru NWO mají vypadat všechna města v Evropě. Systém multikulturního začleňování se vždy opírá o celou řadu faktorů a především peněz, které někdo pumpuje do tohoto šíleného sociálního experimentu, a to již od roku 1990, kdy Česká republika spadla pod vliv a řízení světových sionistů. Co se děje v Chomutově, ve městě na severu, to se obyvatelům ostatních českých měst může zdát jako noční můra, jenže „chomutovský experiment“ je pouze pilotním modelem, který se má v budoucnu implementovat do celé České republiky. Co můžeme vidět na první pohled, to je silná podobnost s Brnem, resp. s brněnským magistrátem a politikou, kterou tam razí hnutí Žít Brno.

Před útokem na Rusko je potřeba zničit slovanské národy v Evropě

Slovanské národy se historicky odmítaly slučovat a asimilovat s jinými etniky. Ani 300 let panování Habsburgů nevymazalo slovanský charakter z národa a Češi si stále zachovávali své zvyky, tradice a jazyk. Smíšená manželství sice probíhala, ale výsledek byl často opačný, že namísto toho, aby docházelo k nasunování německého a rakouského elementu do Čech, tak místo toho Češi kolonizovali Vídeň, kde dodnes je tolik českých jmen a příjmení, až to působí opravdu úsměvně. A bez zničení slovanských národů ve smyslu jejich národních identit nelze zaútočit na Rusko. Všechny války v Evropě ukázaly, že jestli někdo dělá problémy plánům sionistů, je to Rusko a slovanské národy ve Střední Evropě. Slovan nepůjde proti Slovanovi, protože i těm nejhloupějším sionistům dojde, že Slované proti sobě nepůjdou.

http://www.aeronet.cz