Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Čech z Prahy

/ #13867 Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-30 05:48

#13866: Evropan - Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Naopak, sedí to na tebe. To ty jsi hlupák, popírač reality a zrádný xenofil, který se vyhnul reakci na můj poslední text, protože ho nedokážeš vyvrátit. Překvapuje mě, že zrovna ty ses dal na citování Bible. Je to nový pokyn od sereše?

Apropos, tvůj argument o 600 znásilněních ročně v ČR se vyznačuje logikou, která možná stačí pro serešuniverzity, ale tím to hasne.
Znásilňující nemuslimové totiž nejsou inspirováni otrokářskou ideologií, která rozlišuje ženy na muslimky a kuffar (nevěřící bez práv), ale jen svým chtíčem. Takže když dva dělají totéž, není to totéž.
Proto se české ženy nemusejí bát každého bílého muže na ulici, ale bílé ženy ve slimáckých zemích, mezi něž patří i západní Evropa, musí být na pozoru před každým muslimem, zvláště imigrantem, protože jim od nich hrozí větší než malé riziko. Více k tématu s diskusí z obou stran např. zde

A jak vidíš, mám českou klávesnici, takže tvůj hlavní argument, že jsem rusák, je mimo. Rusáky a ussáky nebrat, maximálně jako obchodní partnery. Kéž bychom si zase konečně vládli sami, bez protektorů dosazovaných Washingtonem a Moskvou, a kameníci byli minulostí.