Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Sloužím Bohu a J.Kristu ne člověku
Nepřihlášený uživatel

/ #13862 Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-29 18:59

#13860: Evropan - Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

To bys měl ty máš na rukou krev Židé za nic se neschovavam Bůh vás nemá v lásce to je pravda!!!Ty si pro mně špinavé pokolení tebe poslouchat nemusím.A už mnohokrát sem tu vše vypisoval vy loutky Satana!!!

To falešné náboženství Korán si nechej je jen jedno evangelium to Kristovo co zvestoval národům než ho vaše špinavé pokolení zabilo.

Hlupák 

Syrachovec 21-22

Těžkosti s nemoudrými 

9,Kdo učí hlupáka,jako by slepoval střepy anebo budil spáče z hlubokého spánku.10.Kdo se domlouvá s hlupákem,jako by hovořil s ospalcem:ten se nakonec zeptá:Co je?"

Vyhni se mu a najdeš klid a nebudeš znechucen jeho ztřeštěností.14,Co může být těžší než olovo?Může mít jiné jméno než hlupák"?

Satan v Mešitě převlekl se za Anděla světla

VICE KLAM SATANA V MEŠITĚ-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15-MUSLIMOVÉ V EVROPĚ

13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Právě Vyšel Muslimům Řídit Hromadné Stětí Relace A Vytvoří Obrovskou Kaluže Krve

VICE-Zabijení Křestanu v Syrii 

1. Tesalonickým 4,16: 

Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“