Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Cech z Prahy

/ #13842 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-26 13:16

#13833: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 

> 1) Cestuji po světě a získávám zkušenosti. Ty surfuješ po pochybných webech a získáváš své zkušenosti. Já mám ten svůj svět za přitažlivější a měnit ho nebudu.

Zase vedle. Navstivil jsem zatim 22 zemi 4 kontinentu a vyse jsem vysvetlil, proc je subjektivni zkusenost zavadejici. Zij si ve svym ruzovym svete, ale bacha: "reality bites"

> 2) Hitlera fascinoval hinduismus.

A ja rikam s panem Goodrick-Clarkem, ze ho fascinovaly obskurni kulty. Ve skutecnosti nic takoveho jako jednotne vyznani 'hinduismus' ani neexistuje, je to konglomerat ruznych tradic. Uved odkaz, ktera konkretni z nich ho mela fascinovat.

> 3) Pod odkazem na muslimské divize je mimo jiné text : Velkou část z vojáků Waffen-SS dokonce tvořili kolaborující cizinci z podmaněných zemí, zejména Rusové, Slováci, Dánové, Francouzi, Ázerbajdžánci, Vlámové, Norové, Finové, Holanďané, Chorvati, Lotyši, Estonci a Ukajinci, dokonce Indové a Britové. Nevím, co to má společného s islámem.

Marna snaha, dezinformatore, tyto narodnosti pusobily v jinych SS divizich. Dve muslimske divize SS https://cs.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS
z historie proste nevymazes:

"13. horská divize SS Handschar (chorvatská č.1) - vznikla v roce 1943 z chorvatských muslimů pro potřeby protipartyzánského boje"
"21. horská divize SS Skanderbeg (albánská č. 1) - vznikla v dubnu 1944, tvořili ji etničtí Albánci z Kosova"

> 4) Rusti propagandiste do Evropy zasevaji hordy prizivniku, zlodeju, znasilnovacu a vrahu...? Napsal jsem, že Němci registrují asi 2500 migrantů, kteří se do EU dostali jinou než balkánskou cestou a mají podezření, že jsou vycvičení v Russku a jejich cílem je něco jiného než ochrana vlastního života. Kde jsem něco napsal o příživnících, znásilňovačích nebo vrazích? Si nějak pleteš zdroje. Ten text si měl zveřejnit jako informaci, ne jako odpověď :)))

Zase lzes. Napsal jsi: "A ostatne nyni sem do Evropy nekteri rusti propagandiste zasevaji nenavist, aby Evropany rozhadali po vzoru Balkanu, protoze se u Hitlera efektivite uci."
Kdo jiny siri nenavist, kdyz ne slimacke nasili? Proc se IS raduje z utoku v Machesteru?
A pokud Nemci resi 2500 migrantu mozna pochazejicich z Ruska a nevadi jim miliony tech ostatnich, kteri tam pusobi spoust, tak je jejich zanik jako naroda neodvratny. Neoliberalismus je mozkomor, ktery je k tomuto zaniku dovede, stejne jako Svedy, Francouze, a jim podobne "Evropany". Bohuzel to odnesou i ti ostatni, preventivne odzbrojeni narizenim EU.

> 5) V době, kdy v manchesterské aréně ležely pořád ještě mrtvé kusy dětí ... - nebyl si ten terorista ty? Oficiální informace je jedna mrtvá osmiletá dívka a jedna patnáctiletá. nejvíce mrtvých je mezi rodiči, kteří na své děti čekali. Vypouštíš tady fakt hnusnou propagandu. Respektive zcela jednoduše - co tady píšeš, je lež.

Propaganda zlehcujici smrt a zraneni tolika lidi bez ohledu na jejich vek je seresovsky zrudna.

> 6) ...základy islámu i křesťanství jsou stejné a leží na Blízkém východě, možná dokonce v podobném místě někde mezi Zdí nářků a Chrámem božího hrobu.

Vida, takze historici doted zili v omylu, ze islam a Mohamed pochazeji z dnesni Saudske Arabie...

> K cestě do Evropy předpokládám že použili stejnou cestu jak křesťané tak muslimové. Ale nejeli vlakem, na tom se snad shodneme.

Krestane se dostali do Evropy ozbrojenymi vyboji? Odkaz by nebyl? Aha, nebyl, jasne.

> 7) ...Minimálně matematika, lékařství, astronomie, architektura a další vědy, tím byli ještě v 18. století muslimové známí a křesťané se od nic učili.

Nerelevantni. Ja jsem zminil, ze muslimove prebirali z antiky a Indie. To se ti vyvratit nepodari. http://kosal.us/Mathematics/MathPartI.htm

> Ale nepatříš ty třeba k lidem, kteří by chtěli zakázat arabské číslice?

Vidi v tomhle nekdo stopu logiky?

> 8) Kde jsou oblíbení Američani?

Nerelevantni ne-odpoved.

> 9) Xenofilie - chorobná záliba ve všem cizím. A co je na mě xenofilního, když se tady snažím psát slušně česky, zatímco tobě dělají problém háčky, čárky a pravda?

Kdyz me oznacujes za xenofoba a zastavas se slimaku, merklbaby a Kalergiho planu likvidace Evropy, jak jinak to nazvat nez zradnou xenofilii?