Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Glosa: Kdo může zlu zabránit a nezabrání, je za něj zodpovědný!

/ #13839 Glosa: Kdo může zlu zabránit a nezabrání, je za něj zodpovědný!

2017-05-25 18:29

Glosa: Kdo může zlu zabránit a nezabrání, je za něj zodpovědný!

Kdo je viníkem masakru?

Je to všechno? Tohle jsou viníci? Ti jsou zodpovědní za smrt 22 dětí a mladistvých? V konečném důsledku jistě ano, nicméně je tady ještě pár viníků, o kterých se takticky mlčí, kteří sami sebe za viníky rozhodně nepovažují, nicméně jimi jsou a možná mají na svých rukou více krve, než onen mládenec! Ptáte se, koho mám na mysli? Vždyť je to tak prosté, milý Watsone!

Smíšená hlídka před Manchester Arenou po útoku. Britský policista má vedle sebe muslimského kolegu, který je k nerozeznání od teroristů z Islámského státu. Je to absurdní obrázek? Ne, v Británii je to už realita.

Politici mají krev na rukách!

Viník číslo dvě: Politikové všech zemí na západ od našich hranic. A tím nemyslím jen ty současné, o těch ještě bude řeč. Myslím tím ty, kteří dopustili, aby se ve Francii Anglii, Německu a jinde usídlili před několika desetiletími první velké komunity Turků. Tam je prvopočátek všech problémů. A hlavně v neschopnosti vlád dotáhnout integraci do konce. Dopustili vznik ghet, dopustili v rámci jakési zvrácené humanity a korektnosti porušování zákonů hostitelské země, a místo striktního vymáhaní dodržování zákonů a zvyklostí dané země se poznenáhlu přizpůsobovali menšině. Přece nemohli dopustit, aby o nich někde mohl prohlásit, že nedodržují lidská práva.

A viník číslo tři a podle mě ten největší: Kdo asi? Evropská Unie, se svými imigračními a prouprchlickými názory, Ta unie, která nedokáže ochránit vnější hranice Schengenského prostoru, Které se uprchlická krize už dávno vymkla z rukou, která ani netuší, kdo a s jakými úmysly se po jejím území pohybuje.

http://www.aeronet.cz