Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13837

2017-05-25 17:03

V Manchesteru útočil Islámský stát, ale Britům stejně nejvíce vadí v zemi Poláci, Slováci a Češi! Prý berou Angličanům práci! A britské soudy nově posuzují vraždy lidí slovanského původu jako menší prohřešek, než je týrání psa! Genocida slovanských národů je druhým krokem v řadě po plánovaném zničení Ruska!

Včera večer na koncertu americké zpěvačky Ariany Grande v britském Manchesteru došlo k bombovému útoku. K němu se dnes odpoledne oficiálně přihlásil Islámský stát. Na místě zahynulo 22 lidí a dalších nejméně 50 bylo zraněno. Podle svědků došlo k incidentu tak, že útočník, který měl na sobě vestu s výbušninami, vešel do vestibulu haly ve chvíli, kdy lidé z koncertu už odcházeli a ochranka tak nekontrolovala vstupy do haly. Útočník tak nalezl díru v systému ochrany a využil ji k provedení tohoto útoku [1].

Na počátku dubna totiž londýnský soud zprostil Raymonda Sculleyho obvinění z vraždy českého občana, a to v plném rozsahu, což vyvolalo obrovské pohoršení a skandál v Praze a ve Strakově akademii. Raymond Sculley vloni v září utloukl řetězem se zámkem na kolo českého občana Zdeňka Makara poté, co ho spolu s kamarády na kolech začal pronásledovat kvůli tomu, že Zdeněk Makar o jejich kolech prohlásil, že vypadají jako cyklistický gang. To se Raymonda Sculleyho dotklo a spolu s kamarády začali Zdeňka pronásledovat. Ten se otočil a když viděl, že gang za ním jede, sundal bundu a čekal, že se s ním budou chtít prát. Raymond Sculley, který byl v té době pod vlivem marihuany a dalších látek, to pochopil jako výzvu k boji, vzal ze svého kola řetěz se zámkem na jeho konci a s rozběhem udeřil Zdeňka do hlavy tak, že zámek na konci řetězu prorazil Zdeňkovi lebku. Ten padl na zem a později na následky tohoto zranění zemřel.

Válka proti slovanským národům je v plném proudu

Teď pozor, aby nedošlo k omylu. Stejný požadavek obdržela i Varšava v roce 1945, tam ovšem nedošlo k úhradě Londýnu, protože Moskva to zakázala. Co je však do nebe volající, to je postoj Londýna k vojákům z Francie nebo z Holandska. Po těchto zemích Londýn po válce žádné peníze za ubytování, výstroj a výzbroj francouzských a holandských vojáků nepožadoval. Chápete už ten dvojí metr? Britové se na slovanské národy dívají jako na nepřátelské nebo minimálně méněcenné a nepartnerské národy. Nejenom, že měl Londýn tu drzost zradit Československo v roce 1938 v Mnichově, ale po konci války měl ještě odvahu naúčtovat Československu a Polsku faktury za to, že vojáci těchto zemí v letecké bitvě o Británii a poté při tažení na Berlín pokládali své životy. Nutno dodat, že Londýn nic nenaúčtoval ani americkým či kanadským vojákům, kterých Londýn po celou dobu války ubytovával vůbec nejvíc ze zahraničních vojsk.

http://www.aeronet.cz