Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13835

2017-05-25 16:28

Akce „Beretta“ jede dál. A Babiš si uplatil Transparency International? A co když Babiš i Transparency International jsou pouze nástroji GP?

K této akci cituji z odkazů ve svém článku o pádu Petra Nečase: „Obavy jsou na místě. Takže zatímco Janeček vyvolává skrze občanské protesty akce ZDOLA, hnutí ANO 2011 boduje u manažerských elit. „Mně je to, co dělá Babiš, sympatické. Podporuji ho, ale nemohu to dělat veřejně, protože jsme závislí na veřejných zakázkách,“ řekl týdeníku Ekonom šéf významné české stavební firmy.“

 A zde kousek z dalšího odkazu v mém tehdejším článku: „Naplněný Václavák má 250 až 300 tisíc lidí, před tím už zjedi nemůžou couvnout. Když to správně zmanažujeme, tak to bude fungovat,“ řekl Janeček na přednášce organizované blogerským spolkem Kroměřížan.cz.“„Moje představa je spíš druhý listopad,“ reagoval Janeček na hlasy z publika žádající skutečnou revoluci, kterou však šéf fondu odmítl jako „velmi nebezpečnou.“ Podle něj je potřeba změnit systém zevnitř za pomoci „tlaku ulice“.

„Problém zjedů chce Janeček vyřešit třemi kroky: změnou volebního systému, zákazem politické reklamy a majetkovými přiznáními kandidátů do Parlamentu. Aby se zabránilo patovému rozložení sil, má být podle Janečka poslanců 199 místo dnešních 200. Tyto tři kroky chce Janeček prosadit do PŘEDČASNÝCH VOLEB, které podle něj PŘIJDOU NA JAŘE“ – pozn.: přišly na podzim, ale vizionář Janeček se nemýlil….

http://www.aeronet.cz