Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

/ #13833 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 14:26

#13829: Cech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Jen krátce, protože zabávat se těmito výplody nemá cenu :

1) Cestuji po světě a získávám zkušenosti. Ty surfuješ po pochybných webech a získáváš své zkušenosti. Já mám ten svůj svět za přitažlivější a měnit ho nebudu.

2) Hitlera fascinoval hinduismus. Svastiku převzal z tohoto náboženství. Nikde jsem nezpochybňoval, že svastika existovala i dříve, protože jsem to nezjišťoval.

3) Pod odkazem na muslimské divize je mimo jiné text : Velkou část z vojáků Waffen-SS dokonce tvořili kolaborující cizinci z podmaněných zemí, zejména Rusové, Slováci, Dánové, Francouzi, Ázerbajdžánci, Vlámové, Norové, Finové, Holanďané, Chorvati, Lotyši, Estonci a Ukajinci, dokonce Indové a Britové.  Nevím, co to má společného s islámem.

4) Rusti propagandiste do Evropy zasevaji hordy prizivniku, zlodeju, znasilnovacu a vrahu...? Napsal jsem, že Němci registrují asi 2500 migrantů, kteří se do EU dostali jinou než balkánskou cestou a mají podezření, že jsou vycvičení v Russku a jejich cílem je něco jiného než ochrana vlastního života. Kde jsem něco napsal o příživnících, znásilňovačích nebo vrazích? Si nějak pleteš zdroje. Ten text si měl zveřejnit jako informaci, ne jako odpověď :)))

5) V době, kdy v manchesterské aréně ležely pořád ještě mrtvé kusy dětí ... - nebyl si ten terorista ty? Oficiální informace je jedna mrtvá osmiletá dívka a jedna patnáctiletá. nejvíce mrtvých je mezi rodiči, kteří na své děti čekali. Vypouštíš tady fakt hnusnou propagandu. Respektive zcela jednoduše - co tady píšeš, je lež.

6) Nejak ses vyhnul odpovedi, jak se muslimove do Evropy z mista vzniku islamu dostali? - Nějak jsem si otázky nevšiml. Asi to bude tím, že kromě háčků a čárek možná nepoužíváš ani otazníky. No je to přece jasné, základy islámu i křesťanství jsou stejné a leží na Blízkém východě, možná dokonce v podobném místě někde mezi Zdí nářků a Chrámem božího hrobu. K cestě do Evropy předpokládám že použili stejnou cestu jak křesťané tak muslimové. Ale nejeli vlakem, na tom se snad shodneme.

7) V čem spočívá vyspělost muslimů, to nevím. Myslím, že muslim dospívá stejně jako křesťan, hinduista, buddhista a další, narůstají mu svaly, chlupy, vousy atd. Jestli měl znít dotaz na vyspělost islámu, je to něco jiného. Doporučuji návštěvu muzea asijských kultur v Singapoore, kde jsem našel nejucelenější obraz rozdílů ve vědě a umění v celé Asii. Minimálně matematika, lékařství, astronomie, architektura a další vědy, tím byli ještě v 18. století muslimové známí a křesťané se od nic učili. Ale nepatříš ty třeba k lidem, kteří by chtěli zakázat arabské číslice? Pro jistotu uvádím zdroj ověřených informací - kniha Svět Islámu Francise Robinsona vydaná v Knižním klubu v roce 1996 nebo kniha Islám - umění a architektura Markuse Hattsteina a Petera Delluse vydaná Slovartem v roce 2006.

8) Kde jsou oblíbení Američani? No jestli ne v Bohnicích nebo v Karlíně, tak na Smíchově už třeba jo. Co ale vykládat národu, který má za nejoblíbenější národ sám sebe? Ano, Čeři mají nejraději Čechy. Jak symbolické. Ale díky, žes mě k tomuto poznatku dovedl.

http://www.lidovky.cz/cesi-maji-nejradeji-sebe

9) Xenofilie - chorobná záliba ve všem cizím. A co je na mě xenofilního, když se tady snažím psát slušně česky, zatímco tobě dělají problém háčky, čárky a pravda?