Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Martin Pospíšil
Brno

/ #13679 Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-10 19:24

#13646: Evropan - Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 No hezká pohádka, až na to, že nikdo té dívce fyzickou likvidací nevyhrožoval a jestli jo, tak jen pár přiblblých puberťáků, co se cítí na netu anonymní a velmi silní, ale děvčeti se pochopitelně ani nezkřiví vlásek, neboť to nikdo z nich nemyslel vážně (a ty to moc dobře víš, tak tady nehraj divadélko), zatímco po celém světě (od Nigérie přes Keňu, Súdán, Egypt, Srýtii, Irák, Írán, Pákistán, až po Indonésii) rukou muslimů ročně umírají tisíce křesťanů (a stovky i zde v Evropě) bez povšimnutí západního, tzv. křesťanského světa.

A ta vaše rádoby idylická propaganda s hodným děvčátkem a zlým náckem má jednu drobnou vadu. Tihle tzv. náckové nikoho neprovokovali, jen si uspořádali svoji akci, kde mělo pár řečníků přednést svůj proslov, pak se projít městem a rozešli by se zase domů, nebýt zakomplexovaných antifáckých potratů, kteří každou vlasteneckou akci využijí k vylévání svých mindráků a provokaci s cílem vyvolat co nejvíce konfliktů, kteří záměrně překřikovali a přebubnovávali proslovy řečníků (jak ubohé vyjádření nesouhlasu, ale co od těchto hlupáků čekat, jo holt přemíra fetu příliš intelektu neprospívá), dětinsky blokovali na každém rohu pochod, stále pronikali policejními kordony a záměrně vyvolávali šarvátky, zatímco ti hrozní "extrémisté" disciplinovaně šli městem a až na pár jedinců se nenechali vyduněnýma palicema vyprovokovat. Byl jsem u toho od začátku do konce, tak moc dobře vím, o čem mluvím. To jen kdybys na mě zkoušel nějaké pohádky o tom, jak zlí náckové pobíhali městem a mlátili všechny afáky hlava nehlava, neboť články na antifa.cz, kde evidentně čerpáš nejvíce mouder, jsou ukázkovou knihou demagogie. Afácká chátra samozřejmě moc dobře ví, že ať se stane cokoliv, média si to jako vždy překroutí k obrazu svému a udělají ty agresivní provokatéry z nás a většina lidí, kteří tam nebyli a čtou to z novin nebo slyší z TV či rádia, to sežerou i s navijákem.

Kéž by tak antifa, k niž se toto děvče dle podkolenek pyšně hlásí, organizovala poklidné happeningy jako tahle krajní pravice, bylo by to super. Bohužel tihle skuteční extrémisté zapalují auta, ničí výlohy, rabují obchody, pálí policisty pomocí molotovových koktejlů, ale to je vlastně ve jménu "pravdy a lásky", já zapomněl. Ve jménu té se může i zabíjet lidi, ale běda jak někdo pod pláštíkem "lži a nenávisti" poklidně projde městem, to je z toho humbuk ve všech médiích.

Takže tohle byl z tvé strany poněkud slabší pokus. Šup šmudlo zpátky na hate free a zkus to znovu, třeba to tentokrát bude lepší.