Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13671

2017-05-09 16:18

Francouzské prezidentské volby vyhrála rodina Rothschild a sionisté z londýnského City! Byli jsme svědky hry na alternativu? Prodaná nevěsta nebo prodané volby?

She did it again! Udělala to znovu! Tato anglická věta se opakovala celý včerejší večer a v noci na americké alternativě a já musím s lítostí konstatovat, že mé páteční obavy, které jsem vyjádřil na začátku interakce s posluchači na Svobodném rádiu v mém pravidelném pořadu, došly nepříjemného naplnění. Marine Le Pen šokovala před 2. týdny po skončení 1. kola prezidentské volby všechny voliče, když 17 minut po uzavření volebních místností oznámila, že postupuje do druhého kola z druhého místa.

Výrok pronesla v době, kdy nebyly sečteny ani 3% hlasů, svůj názor prý podepřela na základě exitových průzkumů. Paradoxní v celé věci byla nejen její servilnost a rychlost oznámení, kdy v té době mohla klidně první kolo vyhrát, anebo naopak skončit na 3. místě a vůbec by tak do druhého kola nepostoupila. Dokonce i samotný Emmanuel Macron reagoval na oznámení Le Penové tak, že je třeba počkat na sečtení více hlasů, ale v podstatě své vítězství nijak také nezpochybnil. Ale jak mohla Marine Le Pen v tak těsném souboji vědět před sečtením hlasů, že opravdu skončí na 2. místě a jak mohla znát na půl procenta přesně výsledek svého zisku?

Francouzské prezidentské volby vyhrála rodina Rothschild a sionisté z londýnského City!http://www.aeronet.cz