Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13667 Celosvětovou stávku za blbý papír nehodlám dělat nemá hodnotu papír a inkoust

2017-05-09 06:56

IGNORUJTE TROLLE S KAVÁRNY 

Víte oni nás tak placení idioti s Vlády uráží aby nás umlčeli.Aby Fašisti z vlády mohli klidně jednat a porušovat ústavu.Proto nás označují jako Ruse,Xenofoby,Islamofoby atd tím jde vidět že je to vše plánováno a placeno západní sračkou a jejich neexistující demokracii.Tyhle placení G.Sorose šlapky reaguji na citlivá infa v diskuzich a pak uráží nejlépe prasstitutkam neodpovídát.Oni budou furt psát ty krmiva protože to dotuje G.Soros a Rodshild tyhle Židovské špíny na vrcholu pyramidy.

 

Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty 

Národ nikdy nemůže skutečně prosperovat jako svobodné, spravedlivé a rovnostářské společnosti tak dlouho, jak to má zmanipulované peněžní systém. Dnešní peněz je soukromě řízený stvoření. Kontroloři, kteří vlastní vládou schválených centrální banky téměř ve všech zemích na světě, už dávno přesvědčil vládu, aby přijala své legrační peníze, a rozhodl, že mělo být zákonné platidlo. Tyto zábavné peníze jsou falešné peníze, protože nenese žádnou vnitřní hodnotu.Jsou to jen kusy papíru s inkoustem - a nyní, zvýšeně, jen číslice zadali do počítače. Je to fiat měn.Slovo fiat znamená "vládní vyhláškou", tak legrační peníze dostane svou hodnotu jen proto, že vláda říká, že to dělá! Zakladatel Rothschild říše, Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národy penězi a nebude mne zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby si lidé uvědomili, jak falešné naše peníze jsou.

Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

VICE-G.SOROS A ROTHSCHILD VŠE O TYCH CO PÁCHAJI GENOCIDY STALETÍ

 VICE-George Soros financován z Domu Rothschildů