Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vláda padla ale stále se islamizuje ČR za peníze od G.SOROSE

/ #13637 Vláda padla a stále islamizaci ČR jede potají zazady národa

2017-05-04 17:55

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad od nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat voliče, demagogicky oblbovat voliče,občany, útočit na emoce fake zpravodajstvím. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!