Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13597 MACRON vs. LE PEN

2017-04-27 12:35

První kolo prezidentských voleb ve Francii právě skončilo a přitakávači eurosvazu se šklebí napříč kontinentem. Lze k němu říci toto. Před 1285 lety francouzský národ porazil islámské hordy v bitvě u Poitiers. 23. dubna 2017, islámské hordy a další nepřátelé francouzského státu a národa porazili Francii v bitvě volebních uren. První kolo voleb vyhrál eurohujerský a oligarchický kandidát Emmanuel Macron. Liberální demokrat odhodlaný zruinovat Francii, vybudovat silnější Eurosvaz v tandemu s říšskou kancléřkou Merkelovou a otevřít Francii dalším migrantským invazním hordám.

Nejprve k výsledkům. Emmanuel Macron získal 24% hlasů. Druhá se umístila vlastenecká kandidátka francouzského národního obrození a Národní fronty, Marine Le Pen s 21,4% hlasů. Třetí místo zaujal „rodinný zaměstnavatel“ Francoise Fillon s 20% hlasů. Čtvrté místo ovládl euroskeptický komunista Jean-Luc Mélenchon s 19,5% hlasů. Socialistický kandidát Hamon získal ušmudlaných 6%, euroskeptický nacionalista Dupont-Aignan ukradl Marině Le Pen 4,8% hlasů. Dalších 5% se rozdělilo mezi euroskeptiky, středového kandidáta a dvojici neomarxistických a islamofilních ultrabolševiků z Dělnického odporu a Nové antikapitalistické strany. Těžká porážka socialistického kandidáta Hamona jen ukázala, jak je francouzský národ nespokojen s vládou Hollanda. S naprostým přehledem historicky nejhorší výsledek socialistického kandidáta. Na výsledku se nejspíše podepsal i fakt, že plných 40% voličů si, ještě v den voleb nebylo jistých, koho budou volit. Mnoho se rozhodovalo v samotné volební místnosti. Přesto byla účast tradičně vysoká.

Nedělám si iluze. Nevěřím a byl bych rád, kdybych se pletl, že by, Marine Le Pen mohla v druhém kole zvítězit. Hned z kraje konce voleb se proti ní zvedla „národní koalice“, jak to bylo nazváno honosně na České televizi. Krom Mélenchona, všichni významní kandidáti vyhlásili podporu eurohujerovi Macronovi. Mélenchon se distancoval od obou kandidátů druhého kola. Socialista Hamon a jeho soudruzi kolem Hollanda, kolaborantský Fillon a téměř celá politická reprezentace Francie se sjednotili proti Marině Le Penové, za patřičné amorální podpory vůdců Eurosvazu Angely Merkelové a Junckera a jejich sluhů jako je Bohuš Sobotka, který blahopřál Macronovi.

Na druhou stranu, Francie je rozdělená a euroskeptické síly získaly, protože Mélenchon taky patří do tábora euroskeptiků, celkem 46,7% hlasů. Druhé kolo bude v nejlepším případě těsné vítězství Macrona, v nejhorším případě se bude opakovat scénář roku 2002, kdy se politické strany napříč spektrem spojili proti otci Mariny Le Pen, Jeanu Marie, aby podpořili zkorumpovaného Jacqua Chiraca.

A to nezmiňuji fakt, že hned po vyhlášení výsledků začala neomarxistická chamraď za nečinného přihlížení a úprků policistů, pustošit Paříž a další oblasti Francie, protože nehodlá akceptovat, že se Marine Le Penová, dostala do druhého kola.

Na výsledcích jednotlivých departmentů je dobře vidět dělení země. Východní polovina, krom pár ostrůvků, stojí za Marine Le Pen. Západní polovina, rovněž krom pár ostrovů národního vzdoru, je plně v moci Macrona.

Výsledky jsou zajímavé i sociologicky. Marině dalo o 1% více mužů přednost před Macronem, zatímco o 5% více žen volilo Macrona, než Marinu. Nejmenší podporu získala mezi nejstaršími voliči, kdežto největší u nejproduktivnějšího věkového období 35-59 let. U nejmladších a prvovoličů zvítězil komunista Melenchon. Manažeři a podnikatelské elity, lumpenburžoazie, z 33% volili Macrona. Naproti tomu 37% dělníků a nízkopříjmového obyvatelstva dalo hlas Marině Le Pen. Zaměstnanci státního i soukromého sektoru dali přednost Marině. Živnostníci a vysokoškolsky vzdělané obyvatelstvo, tedy i neomarxistické studentské kádry, Macronovi.

Vítězství Emmanuela Macrona v prvním kole a nejspíše i jeho vítězství v kole druhém, nám Východoevropanům jen dokazuje, že Západní Evropa je, jak už jsem jednou psal, ztracena. Ať zvítězí Macron, či Le Penová, Eurosvazu bude konec, ale v případě Macronova vítězství na tom budou bity i evropské národy, kdežto vítězství Le Penové by bylo ranou především pro elity Eurosvazu.
Vláda Emmanuela Macrona se bude nést v duchu islamizace, ústupků teroristům a islamizaci, v duchu dalšího exodu Židů z Francie. Bude se nést v duchu stupňujících se teroristických útoků, paralyzace bezpečnostních složek, zbídačení původního obyvatelstva ve prospěch cizích elementů, ze kterých se postupem času bude stávat většina. Macron prosazuje multikulturalismus, ze kterého se, ale stane islámský monokulturalismus. Macron se jistě zhostí úlohy krále Ludvíka XIV., který svého času posílal gratulace osmanskému sultánovi k dobývání Evropy. Tak i Macron bude nyní, svou politikou, postoji a činností, vítat současnou agresi islámského teroru a novoosmanského tyrana Erdogana.

Za pár měsíců sice Francie zažije i volby parlamentní a vítězství Národní fronty by mohlo zkomplikovat působení Emmanuela Macrona, ale francouzský volební systém je nastaven tak, že Národní fronta nemá šanci na reálný úspěch. Všechno berou stranické bloky a koalice. Jen pro představu, Národní fronta ve volbách 2012 obdržela 3,5 miliónu hlasů a 2 poslance, zatímco koalice levicových stran 10 miliónů hlasů, ale 331 poslanců. Podobný volební systém, znemožňující úspěch reálné opozice, funguje i ve Velké Británii, kde výrazně oslabil stranu UKIP.

Uvidíme, jak dopadne druhé kolo, ale nečekám, že by dopadlo jinak, než vítězstvím multikulturního a oligarchického kandidáta Macrona. Je proto nutné přestat hledět na Západ. Na Západě je vše ztraceno. Přežijeme jen, když odvrhneme marné naděje ve vítězství a záchranu západních národů. Ty se už plně podvolují islámskému fundamentalismu. My musíme pozvednout hradbu evropských národů a poslední linii obrany Evropy, Mezimořskou konfederaci.

Určitě očekávejte naše vyjádření i k druhému kolu prezidentských voleb a k parlamentním volbám, které proběhnou v polovině června letošního roku.

Autor: Herakleios Stalker. Praha, ČR, 24.4.2017