Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Sloužím Bohu a Kristu ne člověku

/ #13587 Po pádu Alexadrovcu letadlem si jezdí turné komedie a podvod MSM herci

2017-04-23 17:30

Po pádu Alexadrovcu letadlem si jezdí turné komedie a podvod MSM herci nikdo neumřel to samé šašek R.Velvyslanec a R.Army v Sýrii jakože zabití IS Agenty CIA TRAPOŠIT můžou jinde divadlo a kulisy Fake show :-D 

Pražská kulturní fronta chce Alexandrovcům zakázat zpívat v Česku, protože prý propagují ruskou armádu. Výkvět kavárenských podpindosníků chce po Zaorálkovi, aby Alexandrovcům neudělil víza!

Na vědomost se dává, že jsme vážně vojensky ohroženi Ruskou federací. Podle dostupných informací se připravuje k nám vtrhnout horda přibližně stovky ruských mužiků a děvušek, příslušníků Ruské armády, kteří budou v různých městech ČR (na štěstí ne zbraněmi, ale jen propagandisticky) masakrovat mozky našich občanů, neboť tímto způsobem hodlají oslavovat sovětskou a ruskou armádu, stejně tak jako zahraniční politiku a všechny války vedené jak Sovětským svazem, tak Ruskem!

      Aby nevznikl dojem, že šířím poplašnou zprávu, upřesňuji tuto informaci  v tom smyslu, že se jedná o legendární Ruský armádní sbor Alexandrovců, který se chystá na svou další pouť do Česka.  Jak to však v poslední době bývá, ne všem občanům ČR se to ale líbí. Někteří z nich mají na paměti, že Alexandrovci jsou armádním souborem, který mimo jiné podporoval okupaci ukrajinského Krymu a jeho příslušníci se prý také nijak nevymezovali ani proti některým krokům syrského prezidenta Bašára Asada. Žádají proto ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka, aby těmto pěvcům a tanečníkům nenechal udělit víza.

VICE-Pražská kulturní fronta chce Alexandrovcům zakázat zpívat v Česku, protože prý propagují ruskou armádu. Výkvět kavárenských podpindosníků chce po Zaorálkovi, aby Alexandrovcům neudělil víza!

Herci a placení herci jakože teroristé to sou Vlády EU Terorizmus neexistuje ani 

Petrohrad v Rusku podvod podobné Bruselu jak tam herci leželi trapné.Jinač pěkná spolupráce s MSM médii Putine jak divadlo v Turecku a Syrii Terorizmus neexistuje to jsou Vlády a Elity aby mohli mět potkontrolou národy 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

USA útok v Syrii podvod divadlo Syria — Muslim 90%

Skutečnost jak se bojuje v Syrii Iráku atd Fake s herci A Ruský vojáci jakože zabití přitom je to plánováno všemi Vládami.IS sou Agenti CIA USA ne teroristé vše to je podvod Maistreamu a západních lživých médii.

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!