Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Falešná válka Žádné civilní oběti = žádná vojenská akce ...

/ #13574 Falešná válka aji Putin přistoupil na hrané divadlo s Herci

2017-04-17 17:22

Falešná válka aji Putin přistoupil na hrané divadlo s Herci prosazují NWO totiž a podporuji ty Fake teroristy a Fake krize divadlo a podvod :-D :-D 

Žádné civilní oběti = žádná vojenská akce ...

Falešná válka Takže určitě existují reálné uprchlíkům z našich bomb v Sýrii a Iráku, a proto ji dluží na ně, aby jim nabídnout útočiště? No, ano i ne ... a hlavně ne. Za prvé, tím menší počet syrských uprchlíků, kteří se mísí se hmotnost migrace ekonomických Chancers nejsou prchají ze svých bomb; utíkají z ruských bomb.

Existuje důvod, proč se Putin byl schopen provést takové obrovské přepady zničit ISIS, protože začal bombardování na začátku tohoto ‚uprchlická krize‘. Bylo to proto, že naše - aka koalice NATO - pokusy o zničení ISIS během posledních několika letech byly přinejlepším žalostné, a v nejhorším případě zcela podvodné.

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

Mainstream Media h.... lži spiknuti proti lidstvu

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

Maistreamové lži,Herci a divadlo na otrávené chemickejma zbranma

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

2. Korintským 11,10-15/O MUSLIMECH 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!